Gábor Boráros má v Rusku vážne problémy: Kolaps a záchranka!

Kontroverzný MMA bojovník Gábor Boráros (31) sa ocitol v strede dramatického boja mimo oktagónu, keď pred dnešným vážením v Rusku utrpel ...

Kontroverzný MMA bojovník Gábor Boráros (31) sa ocitol v strede dramatického boja mimo oktagónu, keď pred dnešným vážením v Rusku utrpel vážny zdravotný kolaps.

Fotogaléria

Boráros s bilanciou 20-10 a 1 remíza, pôvodne cestoval do Ruska s cieľom čeliť Maratovi Gafurovovi v zápase, ktorý mnohí označili za najťažší v jeho kariére. No cesta k veľkému súboju sa stala preňho skúškou ohňom, keď ho postihla horúčka a zdravotné komplikácie, ktoré ho priviedli na okraji vyčerpania.

"Včera celý večer horúčka. Mám teplotu, čakám na lieky. Som chorý a nie je to dobré. Dúfam, že sa to do večera zlepší. Nie je najlepšie byť teraz chorý. Dávid (Zöld, tréner) mi išiel do lekárne po lieky, večer príde aj ambulancia. Určite dostanem nejakú infúziu a čo ja viem čo ešte. Zajtra ma čaká váženie," zdieľal Boráros so svojimi fanúšikmi pocity na sociálnych sieťach.

Boráros je známy viacerými kontroverziami, ktorými si počas svojej bohatej kariéry prešiel. Rozhodnutie ísť bojovať do Ruska mu na reputácii taktiež vôbec nepridalo...

Krutá rana zasiahla srdce Martina Réwaya.
Martin Réway zanechal status plný bolesti: Plače celá hokejová komunita! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});