Strach i obavy o Slafkovského: Príde Juraj o ďalšie MS!?

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (19) spôsobil znepokojenie v tábore fanúšikov Montrealu Canadiens. Čo sa stalo?
  • Zdroj: Getty Images

Slovenský hokejový útočník Juraj Slafkovský (19) spôsobil znepokojenie v tábore fanúšikov Montrealu Canadiens. Čo sa stalo?

Juraj mal v nedeľnom zápase zdravotné ťažkosti a ide o nešpecifikované zranenie nohy. „Slafkovský je s lekármi, neviem, či príde, dostávame informáciu. Podobne je na tom Černák. Oboch zápas bolel. Juraj po chvíli okolo nás prejde. Kríva. „Sorry, nemôžem hovoriť. Navyše nám už odchádza autobus," povie stroho a odchádza,“ uviedol Stanislav Benčat zo Sportnetu vo svojej reportáži.

Je ťažké odhadnúť, či ide o vážne zranenie. Ale podľa správ novinára Luca Gelinasa vynechal Slafkovský tréning na ľade Nashvillu. „Juraj podstupuje liečbu,“ napísal na sociálnej sieti X.

Montreal bude rovnako ako vlani chýbať v play off a Slafkovský môže byť k dispozícii na májové MS, ktoré bude hostiť Česko. Lanský šampionát pre zdravotné problémy vynechal, dúfajme, že na tohtoročných už chýbať nebude.

Videli ste, aké Salfkovský naučil nadávky kanadského novinára? Viac nájdete TU!

Na snímke Marián Gáborík a Adam Ružička.
Gáborik prehovoril o afére reprezentanta: Jasná výzva pre Rúžičku! Zobraziť článok

Na svetovom šampionáte si Škorvánek spravil skvelé meno.
Horúca správa z Ruska: Do KHL má smerovať brankár slovenskej reprezentácie! Zobraziť článok

Jágr si v súvislosti so Slafkovským zaspomínal na svoje začiatky v NHL.
Jágr o Slafkovskom: Pôsobením v Montreale nič nezíska! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});