Ulúpia Arabi hviezdu Manchestru City? Anglický klub si ju chce poistiť touto šialenou sumou!

Belgický futbalista Kevin De Bruyne (32) je v centre pozornosti. Aj slovenskej, keďže naša reprezentácia si zmeria sily s „diablami“ ...
  • Zdroj: Northfoto

Belgický futbalista Kevin De Bruyne (32) je v centre pozornosti. Aj slovenskej, keďže naša reprezentácia si zmeria sily s „diablami“ v základnej skupine majstrovstiev Európy v Nemecku. Hviezda Manchestru City vynechala väčšina tejto sezóny pre zranenie stehenného svalu.

FOTOGALÉRIA: Kevin De Bruyne

Už je však späť v tíme trénera Pepa Guardiolu. Bude v ňom ešte dlho? To je otázka, ktorú si čoraz naliehavejšie kladú v tábore úradujúceho anglického majstra. Nie tak dávno totiž presiakli správy, že saudskoarabský druholigový klub Al-Qadsiah plánuje angažovať Belgičana, ktorého trhová hodnota je 60 miliónov eur.

Arabské kluby aj na nižšej úrovni disponujú obrovskými peniazmi a môžu si dovoliť kúpiť aj futbalové eso. Lukratívne platy prilákali do tejto časti sveta už megahviezdy ako Ronaldo, Benzema, Mané a ďalší. Aby Manchester City zabránil odchodu De Bruyneho, ktorému sa končí zmluva v lete budúceho roka, podľa Talksport žiada za neho už teraz minimálne 117 miliónov eur.

Obhajca anglického titulu však chce urobiť maximum, aby sa vyhol odchodu Belgičana. Už premýšľa nad čo najrýchlejším predĺžením jeho zmluvy do leta 2026. Ako píše Football Transfers, De Bruyne nemá zajačie úmysly prestúpiť do Saudskej Arábie. Ak by si zotrvanie na Etihad Stadium predsa len rozmyslel, skončil by vraj v mládežníckych štruktúrach klubu KRC Genk, kde rozbiehal svoju úspešnú kariéru.

Futbalový Slovan sa ocitol v náročnej situácii.
FIFA nekompromisným rozhodnutím zarmútila Slovan: Zákaz prestupov na dlhé obdobie! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});