Vladimír Weiss ml. si spytuje svedomie: TAKTO okomentoval svoju červenú kartu!

Štvrtkový duel medzi Sturmom Graz a Slovanom Bratislava (4:1) v Európskej konferenčnej lige výrazne poznačila červená karta, ktorú obdržal ...
  • Zdroj: TASR

Štvrtkový duel medzi Sturmom Graz a Slovanom Bratislava (4:1) v Európskej konferenčnej lige výrazne poznačila červená karta, ktorú obdržal Vladimír Weiss ml. (34). Ten sa na trávniku zdržal len necelých desať minút a po zbytočnom zákroku putoval pod sprchy. Aké stanovisku zaujal k svojmu správaniu?

FOTOGALÉRIA: Graz - Slovan

Po skončení stretnutia okomentovali sklz reprezentačného záložníka moderátori v štúdiu RTVS, tréner Vladimír Weiss st. a vyjadrilo sa k nemu taktiež množstvo fanúšikov na sociálnych sieťach. Všetci sa pritom zhodli na jednej veci - bolo to absolútne zbytočné. 

S odstupom času si však vstúpil do aj svedomia aj samotný hriešnik. „Ospravedlňujem sa, že som takýmto spôsobom oslabil mužstvo v dôležitom zápase. Nechcem sa nijako vyviňovať či vyhovárať na zdravotný stav, jednoducho, nemalo sa to stať. Mrzí ma to voči celému klubu, fanúšikom, realizačnému tímu a najmä voči spoluhráčom. Ako kapitán mám ísť príkladom pre ostatných, včera to tak nebolo. Verím, že už sa nič podobné nezopakuje, a ešte raz, veľmi ma to mrzí,“ vyhlásil Weiss ml. pre klubový portál ŠK Slovan Bratislava.

Moderátor Ľuboš Hlavena a futbalista Vladimír Weiss ml..
Moderátor RTVS to v štúdiu nevydržal! Po zápase naložil Weissovi ml.: Zarezal si tím! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});