Moderátor RTVS to v štúdiu nevydržal! Po zápase naložil Weissovi ml.: Zarezal si tím!

Futbalový Slovan Bratislava v prvom zápase šesnásťfinále Európskej konferenčnej ligy podľahol rakúskemu Sturmu Graz 1:4 a pre slovenského ...
  • Zdroj: TASR, FB - Šport v RTVS

Futbalový Slovan Bratislava v prvom zápase šesnásťfinále Európskej konferenčnej ligy podľahol rakúskemu Sturmu Graz 1:4 a pre slovenského zástupcu tak bude domáca odveta nesmierne náročná. Napriek vysokej prehre však po konci duelu nebol hlavnou témou výkon, ale červená karta Vladimíra Weissa ml..

FOTOGALÉRIA: Graz - Slovan

Weiss ml. bol na ihrisku len 10 minút a už sa porúčal do sprchy. Mohol za to sklz, ktorým bez lopty trafil protihráča. Hlavný arbiter síce jednej z najväčších osobností „belasých" najskôr udelil len žltú kartu, no po konzultácii so systémov VAR trest sprísnil.

V početnej nevýhode Slovan inkasoval štvrtý gól, ktorý ešte viac znížil nádeje na postup do ďalšieho kola. Z pochopiteľných dôvodov sa preto zákrok Vladka Weissa rozoberal aj v pozápasovom štúdiu RTVS. 

„Definitívne sa to zlomilo po červenej karte. A teraz buďme objektívni a buďme kritickí. Príde hráč, ktorého všetci milujú, ktorý je legendou Slovana, v 68. minúte a za pár minút sa nechá absolútne hlúpo vylúčiť. Po stratenej lopte, jednoducho, je tam zámer zasiahnuť súpera. Ak by sa to stalo proti slovenskému klubu, hneď povieme červená karta, teraz sme takí, je to Vlado, je to legenda. Ale toto sa ti nemôže stať. Toto si zarezal tím, zarezal zápas a možno definitívne pochoval šancu na postup," nešetril kritikou známy moderátor Ľuboš Hlavena, pričom s jeho názorom súhlasil aj expert Peter Ďuriš.

VYLÚČENIE WEISSA:

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Slovan Bratislava sa predstavil na pôde Sturmu Gratz.
Tréner Weiss berie prehru na seba: TOTO povedal k synovej červenej karte! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});