Tréner Weiss berie prehru na seba: TOTO povedal k synovej červenej karte!

Futbalisti Slovana Bratislava prehrali vo štvrtkovom dueli play off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy (EKL) na pôde Sturmu Graz ...
  • Zdroj: TASR

Futbalisti Slovana Bratislava prehrali vo štvrtkovom dueli play off o osemfinále Európskej konferenčnej ligy (EKL) na pôde Sturmu Graz 1:4. Od 78. minúty navyše „belasí" hrali bez vylúčeného Vladimíra Weissa ml.. Ten sa na ihrisku zdržal len 10 minút. Čo k tomu povedal jeho otec a tréner v jednej osobe?

FOTOGALÉRIA: Graz - Slovan

Slovenský zástupca bude mať v odvete čo robiť, aby postúpil do ďalšieho kola. Doháňať trojgólové manko nebude vôbec jednoduché. V prvom zápase Slovan zlyhal najmä v druhom polčase, čo priznal aj kormidelník Vladimír Weiss st.. Pri vyjadrení neopomenul ani kontroverznú červenú kartu, ktorú inkasoval jeho syn.

„Prvý polčas sme hrali výborne, mali sme viac gólových šancí ako domáci. Druhý polčas sme nezvládli. Do stavu 1:3 sme hrali dobre, čo sa stalo potom beriem na seba. Vlada som nemal na trávnik vôbec posielať. Šmýkačka z jeho strany bola zbytočná. Do prestávky sme podali možno najlepší výkon vonku, čo sa týka ofenzívy. Výsledok je taký aj zásluhou mojich zlých rozhodnutí. Škoda toho, dal sa tu uhrať lepší výsledok. Zázraky sa občas dejú, ale káder máme úzky. Uvidíme, čo bude v odvete," povedal tréner Weiss úprimne v pozápasovom rozhovore pre RTVS.

Slovan Bratislava sa predstavil na pôde Sturmu Gratz.
Slovan Bratislava čaká nesmierne náročná odveta: V Rakúsku prehral rozdielom triedy! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});