Netradičný atentát na Vémolu: Karlos zúril! Ako toto niekomu napadlo?

S niečím podobným ste sa zrejme ešte nikdy nestretli! Karlos Vémola patrí vo svete športu k najznámejším menám. Popularita však znamená ...
  • Zdroj: instagram Oktagon MMA

S niečím podobným ste sa zrejme ešte nikdy nestretli! Karlos Vémola patrí vo svete športu k najznámejším menám. Popularita však znamená nielen veľa fanúšikov, ale tiež neprajníkov. 

FOTOGALÉRIA: Karlos Vémola

Československými kinami v týchto dňoch fičí celovečerný dokument s názvom Karlos. Samotný bojovník ešte pred niekoľkými dňami putoval z jedného mesta do druhého, aby snímku zachytávajúcu jeho život slávnostne uviedol. „Na väčšine premiér bol problém s tým, že sály sa vypredali rýchlo a ďalšie neboli k dispozícii. V Prahe sme ich mali niekoľko, ale napríklad v Olomouci ďalšie dohodnuté neboli. Tam som si stál za tým, aby otvorili ďalšie. To sa nám podarilo. V Plzni sme mali vypredané dve sály,“ hovoril Vémola o úspechu svojho filmu v rozhovore pre CNN Prima News.

Šampión populárnej organizácie OKTAGON MMA je verejnosťou milovaný i nenávidený. To, čo mu ale vyviedol jeden z neprajníkov, zrejme nemá obdoby široko-ďaleko. „Ja natáčam tak dlho, ako ty zápasíš. Ale toto sa nám ešte nikdy nestalo. A nie si jediný človek, ktorého ľudia nemajú radi,“ citoval muž s prezývkou „Terminátor“ slová, ktoré mu adresoval režisér pri kontroverznej udalosti. 

V Plzni sa síce vypredali dve miestnosti, no keď prvý Čech v UFC vkročil do jednej z nich, ostal poriadne zaskočený. „Prišiel som do prvej sály a bolo tam poloprázdno. Hovoril som si, čo sa deje, veď sa musela otvárať druhá a tá bola úplne plná,“ nerozumel rozhodený 38-ročný veterán bojových športov. 

Jeden z kritikov legendárneho zápasníka sa rozhodol spáchať vskutku netradičný „atentát“. Prítomní sa nestačili čudovať. „Prišla za mnou manažérka kina a hovorila: Pán Vémola, ja sa vám veľmi ospravedlňujem, ale nejaký váš hejter si kúpil päťdesiat vstupeniek a zámerne nikto neprišiel. Asi chcel, aby to vyzeralo, že na to nikto nechodí. Asi mu stálo za to minúť peniaze na toľko lístkov,“ ozrejmil vzniknutý problém Karlos Vémola. 

Makhmud Muradov
Hororové zranenie Muradova v UFC: Prst som cítil až v mozgu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});