Hororové zranenie Muradova v UFC: Prst som cítil až v mozgu!

Pohľad len pre silné žalúdky! Český bojovník s uzbeckými koreňmi Makhmud Muradov utrpel v UFC hrozivé zranenie, doteraz nedokáže otvoriť ...
  • 7Galéria
  • Zdroj: instagram @makhmud_muradov

Pohľad len pre silné žalúdky! Český bojovník s uzbeckými koreňmi Makhmud Muradov utrpel v UFC hrozivé zranenie, doteraz nedokáže otvoriť oko.

Fotogaléria

Český bojovník s uzbeckým pôvodom Makhmud Muradov čelil v UFC obrovskej výzve. Jeho zápas s neporazeným Rusom Aliaskhabom Khizrievom však skončil predčasne po 11 sekundách. Súper nepríjemne pichol Muradova prstom do oka v snahe zasadiť mu tvrdý úder. Lekári si overovali stav českého bojovníka, ktorý však nedokázal otvoriť zranené oko a v zápase nemohol pokračovať. Preto bol duel predčasne ukončený. Všetka práca v príprave vyšla nazmar!

Karlos Vémola na plagáte k filmu ukázal všetky svoje deti.
Vémola vyšiel s kožou na trh: Toľko detí! S koľkými ženami má potomkov? Zobraziť článok

"Ahoj, všetkých vás zdravím. Ako prvé by som chcel povedať, že som v poriadku, len nemôžem otvoriť oko. Ja som ten jeho palec cítil snáď až v mozgu," hovoril Muradov vo video odkaze na instagrame. "Asi sa to tak muselo stať. Se.e ma tá príprava, ktorú som absolvoval. Pripravoval som sa na 100 percent. Všetko som dal bokom a makal som. Bohužiaľ, asi to tak malo byť. Ďakujem Bohu za všetko."

 

 

Bližšie o zdravotnom stave svojho zverenca informoval tréner Petr "Monster" Kníže pre kaocko.cz. "Mach bol bezprostredne po zápase na vyšetrení, kde mu urobili nejaké snímky a rentgen. Všetko je v pohode. Ten úder prstom ale dostal do lícnej kosti, od ktorej to zašlo hlboko pod oko. Oko ako také zasiahnuté nie je, ale spodné viečo je poškodené a odrené. Po tom údere ho nemohol otvoriť, čo stále platí. Všetko je inak v poriadku, len nejde otvoriť. Prst tam zašiel naozaj hlboko, až pod oko. Po všetkých tých vyšetreniach sme v noci po zápase s Machom išli do lekárne, pretože ho hrozne bolela hlava."

FOTO z vyšetrenie oka Makhmuda Muradova nájdete v galérii TU!

Bývalý priateľ českej speváčky Moniky Bagárovej, s ktorou má dcéru Rumiu, si tak neplánovane predĺžil pobyt vo Vegas, kde kvôli zraneniu a následným vyšetreniam musel zostať. Muradov tak má v UFC bilanciu štyri víťazstvá, dve porážky a jeden zápas, ktorý sa nepočíta, pretože bol predčasne ukončený.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});