Vémola vyšiel s kožou na trh: Toľko detí! S koľkými ženami má potomkov?

Už zajtra sa do kín dostane dokumentárny film o najznámejšom českom MMA bojovníkovi Karlosovi Vémolovi (38). 90-minútový dokument zachytáva ...
  • Zdroj: Bonton

Už zajtra sa do kín dostane dokumentárny film o najznámejšom českom MMA bojovníkovi Karlosovi Vémolovi (38). 90-minútový dokument zachytáva jeho úspechy a neúspechy v klietke, ako aj život mimo svetla reflektorov.

FOTOGALÉRIA: Lela Vémola

Mapuje Vémolove súkromie, vrátane rodinných vzťahov. Karlos fanúšikom odhalí všetky svoje deti.

Karlos Vémola a Lela na dovolenke.
Lela prekvapila na premiére filmu o Karlosovi: Sexi výstrih tam, kde by ste to nečakali Zobraziť článok

S manželkou Lelou (34) vychováva syna Rockyho (2) a dcéru Lili (5). Týmto sa ale jeho výpočet detí nekončí. Olomoucký rodák na plagáte k filmu pózuje aj s deťmi, ktoré má z predchádzajúceho vzťahu. S expartnerkou má syna Karla, ktorého volajú CJ a nádherný vzťah má aj so Sky, ktorú mala jeho expartnerka z predchádzajúceho vzťahu. Obe deti žijú s mamou v Londýne, ale Vémola s nimi udržuje kontakt.

Karlos Vémola
Karlos Vémola dostal nečakanú ponuku: Zmení profesiu? Zobraziť článok

Karlos v dokumente odkrýva svoje súkromie. Odhaľuje dôvod konca vzťahu s bývalou partnerkou, ale aj krízu zo súčasnou manželkou Lelou. Odkryje tiež problémy vo vzťahu s bratom Filipom, s ktorým sa pohádal po tom, čo vyšli na verejnosť zábery divokého večierka s obnaženými tanečníčkami.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});