Veľké plány sexi bojovníčok: Erotickým obsahom rozbijeme internet!

Chystajú sa rozbiť internet! Dve krásky zo sféry bojových športov sa pripravujú spojiť a pre svojich fanúšikov pripraviť pikantnosti, ...
  • Zdroj: koláž

Chystajú sa rozbiť internet! Dve krásky zo sféry bojových športov sa pripravujú spojiť a pre svojich fanúšikov pripraviť pikantnosti, z ktorých im padne sánka.

FOTOGALÉRIA: Ebanie Bridgesová a Paige VanZantová

Vnadná boxerská hviezda Ebanie Bridgesová iba na konci kalendárneho roka 2023 prišla o titul organizácie IBF v bantamovej divízii. Aby ale nezmizla spod žiary reflektorov, neúnavne vyhľadáva spolupráce. Nedávno sa spojila s legendárnym bojovníkom UFC Conorom McGregorom, aby spoločne spropagovali jeho novú značku piva Forged Irish Stout.

Avšak to bol podľa všetkého iba začiatok. Austrálčanka na sociálnych sieťach zasypala chválou svoju kolegyňu zo scény bojových športov Paige VanZantovú, ktorej pochválila pikantné zábery v oblečení chyžnej. Netrvalo dlho a konverzácia medzi touto dvojicou nabrala poriadne rýchly spád.

Druhá menovaná neváhala a svojej základni zloženej zo zhruba 3,2 milióna fanúšikov položila otázku, či by chceli vidieť toto duo spolupracovať. Niečo podobné chceli zrealizovať už vlani v júli, ale zaplnené harmonogramy nedokázali zladiť podľa predstáv. Z plánov preto na určitý čas vzišlo.

S krátkym odstupom času by ale zameškané chceli dobehnúť. „Bolo by to sku**ene sexi!,“ napísala Ebanie Bridgesová, pričom dodala, že niečo podobné by doslova „rozbilo internet“. Obe dámy sa okrem iného dostali do širšieho povedomia vďaka tvorbe erotického obsahu na platforme OnlyFans. Pochopiteľne, práve v tomto sme hodlajú priaznivcov rozradostniť. Či sa im tentoraz plány, ktoré by potešili najmä oko mužského fanúšika podarí dotiahnuť do úspešného konca, ukáže až čas.

Václav
Bývalá hviezda Oktagonu šokuje: V posteli s tisíckou žien! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});