Bývalá hviezda Oktagonu šokuje: V posteli s tisíckou žien!

Niekdajšia hviezda organizácie Oktagon MMA Václav Mikulášek otvorene priznáva: V posteli mal tisíc žien!

Niekdajšia hviezda organizácie Oktagon MMA Václav Mikulášek otvorene priznáva: V posteli mal tisíc žien!

Fotogaléria

Bývalá hviezda organizácie Oktagon MMA Václav Mikulášek sa pochválil, že jeho posteľou prešla tisícka žien. Reč na milostný život bojovníka MMA sa dostala v rozhovore s bývalým českým futbalistom Tomášom Řepkom v podcaste Red Card. "Od koľkých žien to berieš? Tisíc a nahor?,“ šokoval Mikulášek bývalého razantného reprezentačného obrancu. "Počkaj, ako to myslíš? Ty si fakt mal tisíc ženských?," reagoval zaskočený Řepka. "Niečo okolo toho. Ale to bývalo. Človek sa pobaví, bolo to fajn. Ale len na chvíľku. Potom ti dojde, že už ťa to nebaví, že taká ženská je k ničomu,“ odpovedal Václav Mikulášek a dodal, že za deň zvládol aj štyri ženy.

Párik si vyrazil na romantickú večeru.
Manželka Vémolu prehovorila: TAKTO zareagovala na prekvapivé KO Zobraziť článok

Bojovník, ktorého prezývka je Baba Jaga, absolvoval v Oktagone 10 zápasov, z nich štyri vyhral. Dostal aj titulovú šancu proti Karlosovi Vémolovi, no v decembri 2020 "Terminátorovi" podľahol v prvom kole na škrtenie. V Oktagone dostal stopku po tom, čo na poslednom turnaji v Bratislave fyzicky napadol rozhodcu a trénera Jakuba Müllera, s ktorým mal predtým nezhody.

"Neznáša ho celá MMA scéna. Viem, že osekal chlapcov o peniaze zo zápasu. A že keď od neho niekto odíde, on si vezme jeho súpera a pripravuje ho špeciálne na neho. Skrátka je to zákerný človek. Najradšej by som si ho vzal domov a používal ho tam ako nočný stolík. Tak veľmi ho neznášam. Keď som ho stretol v Glóbuse, chcem som ho tam zmlátiť obrovským rožkom. Kamarát ma ale zastavil,“ hovoril Václav Mikulášek na túto tému v Red Card.

Mikulášek po odchode z Oktagonu zamieril do organizácie Clash of the Stars, ktorá sa skôr ako športovou kvalitou prezentuje kontroverziami a bizarnými zápasmi. Pôsobia tu rozličné celebrity, influenceri či pornohviezdy. Mikulášek vo svojej premiére nastúpi proti kontroverznému influencerovi Patrikovi Hüblerovi, známym ako Žralok.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});