Hviezdneho Djokoviča trápi nepríjemné zranenie: Kyrgios obviňuje ATP!

Srbský tenista Novak Djokovič (36) na turnaji United Cup v Sydney prehral s domácim De Minaurom 0:2 na sety a utrpel prvú prehru na austrálskom ...
  • Zdroj: Northfoto

Srbský tenista Novak Djokovič (36) na turnaji United Cup v Sydney prehral s domácim De Minaurom 0:2 na sety a utrpel prvú prehru na austrálskom kontinentue od roku 2018. Viac než prehra ho ale trápi zranenie zápästia, s ktorým momentálne bojuje. Podľa ďalšej hviezdy Nicka Kyrgiosa (28) však za to on nemôže. Na vine je ATP!

FOTOGALÉRIA: Hviezdneho Djokoviča trápi nepríjemné zranenie

Cieľ Novaka Djokoviča v Austrálii je jasný. Získať jedenásty titul na grandslamovom podujatí Australian Open. Dovtedy ale ešte má čo robiť, aby sa dal zdravotne stopercentne do poriadku.

Nestáva sa často, že by bol hviezdny Srb zranení, a tak reakcie tenisového sveta na seba nenechali dlho čakať. Už tradične vyvolal najväčšiu kontroverziu Nick Kyrgios, ktorý prišiel s prekvapivou tériou, prečo Novak trpí. 

„Každodenná výmena loptičiek zapríčinila zranenie jeho zápästia. ATP by s týmto problémom malo konečne niečo robiť. Hráči trpia," uviedol Austrálčan v príspevku na sociálnej sieti X a ďalej si neodpustil ani poznámku smerom k fanúšikom: „Záťaž lakťov a zápästí je v priebehu sezóny obrovská. Tí, ktorí si myslia, že loptičky nie sú dostatočným faktorom na to, aby sa športovec zranil, sú mimo."

 

Nadal sa stal otcom.
Rafa Nadal má za sebou úspešný návrat na tenisové dvorce: Je pre mňa emocionálny a dôležitý deň Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});