Vondroušová je opäť zamilovaná: Po rozvode už nie je sama, ukázala nového fešáka

Pred pol rokom oznámila, že sa rozvádza. Česká tenistka Markéta Vondroušová (25) vtedy šokovala tenisový svet. Wimbledonská šampiónka ...
  • Zdroj: TASR/AP

Pred pol rokom oznámila, že sa rozvádza. Česká tenistka Markéta Vondroušová (25) vtedy šokovala tenisový svet. Wimbledonská šampiónka oznámila, že sa rozchádza so svojou školskou láskou Štěpánom Šimkom.

FOTOGALÉRIA: Markéta Vondroušová

"Prosto nám to nevyšlo. Nebolo to také, ako by sme si obaja predstavovali a tak sme sa dohodli, že spolu ďalej nebudeme. Teraz riešime formálne rozvod, ale na všetkom sme dohodnutí,“ povedala v apríli pre denník Blesk Markéta Vondroušová, ktorá si Šimka vzala v roku 2022, ale pár tvorili dlhých 9 rokov.

No a tri mesiace po rozvode sa ukázalo, že Vondroušová už nie je sama. Začala totiž randiť s tenisovým fešákom Andrew Paulsonom (22), rodákom z Prahy a veľkou nádejou českého tenisu.

Markéta sa so Štěpánom po necelých dvoch rokoch manželstva rozvádza.
Wimbledonskej víťazke dlho manželstvo nevydržalo: Rozvod po 21 mesiacoch! Zobraziť článok

„Áno, je to tak. Prosím rešpektujte moje súkromie,“ odkázala česká tenistka nedávno. Markéta ale svoju lásku k Paulsonovi už neskrýva. Tenistka, ktorá kvôli zraneniu nemohla štartovať na OH v Paríži, vyrazila v posledných mesiacoch na niekoľko miest, odkiaľ cez sociálne siete zdieľala spoločné fotky so svojou novou láskou.

Markéta Vondroušová
Desivý zážitok Vondroušovej: Ten chlap mal penu okolo úst, klepal sa! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk