Ťažkosti Slovákov pred EUROM! Kľúčoví hráči v opatere lekárskeho tímu

Slovenskí futbaloví reprezentanti v generálke na európsky šampionát zvíťazili s Walesom presvedčivo 4:0. Tréner Francesco Calzona nebol ...
  • Zdroj: SITA/Martin Havran

Slovenskí futbaloví reprezentanti v generálke na európsky šampionát zvíťazili s Walesom presvedčivo 4:0. Tréner Francesco Calzona nebol úplne spokojný. Traja hráči si zo zápasu odniesli menšie i väčšie šrámy.

Ostrovania „prebrúsili“ Kucku i Pekaríka

Velšania napriek tomu, že to bol len prípravný duel, hrali svoju typickú hru. Fyzicky a do tela. Pocítili to aj naši reprezentanti - Kucka po zásahu lakťom do tváre dohrával duel s bandážou, Pekarík inkasoval nepríjemný kopanec do členka. Zápas nedohral obranca Denis Vavro. „Mali sme v tom zápase viacero problémov. Denis Vavro tiež striedal pre mierne bolesti v zadnom stehennom svale. Kuckovi asi budú musieť zašiť obočie, no bude v poriadku,“ prezradil stručne Calzona.

Kuco, ako znie jeho prezývka, dostal od trénera špeciálnu pochvalu. „Kucka je robot. Pre mňa je to veľmi dôležitý hráč. Dáva mi pomocnú ruku na ihrisku aj v kabíne. Vždy, keď ho vidím v reprezentácii, je šťastný ako malé dieťa.“

Slovenskí futbaloví reprezentanti dostali od trénera Calzonu deň voľna a do dejiska majstrovstiev Európy odcestuje celá výprava v utorok.

FOTOGALÉRIA: Francesco Calzona

Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Francesco Calzona.
Calzona otvorene priznal záujem z Talianska: Koniec pri reprezentácii po ME? Zobraziť článok

Radosť slovenských futbalistov.
Generálka na výbornú: Slováci pred EUROM vyškolili Wales Zobraziť článok

Vľavo tréner Slovenska Francesco Calzona a tréner Walesu Rob Page pred prípravným zápasom
Calzona pred ME varuje: TOTO na šampionáte nemusí stačiť! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk