Ťažkosti Slovákov pred EUROM! Kľúčoví hráči v opatere lekárskeho tímu

Slovenskí futbaloví reprezentanti v generálke na európsky šampionát zvíťazili s Walesom presvedčivo 4:0. Tréner Francesco Calzona nebol ...
  • Zdroj: SITA/Martin Havran

Slovenskí futbaloví reprezentanti v generálke na európsky šampionát zvíťazili s Walesom presvedčivo 4:0. Tréner Francesco Calzona nebol úplne spokojný. Traja hráči si zo zápasu odniesli menšie i väčšie šrámy.

FOTOGALÉRIA: Slovensko - Wales

Slovenskí futbalisti pre odchodom na EURO zvládli aj svoje druhé vystúpenie, keď v Trnave zvíťazili proti Walesu 4:0. Do strelecký štatistík sa zapísali: Juraj Kucka, Róbert Boženík a striedajúci László Bénes.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Calzona chce úroveň perfekcionizmu

Rovnaký výsledok sa zrodil aj proti trpaslíkovi zo San Marína. Mužstvo, pod vedením tallinského trénera Francesca Calzonu, odcestuje na majstrovstvá Európy so stopercentnou bilanciou a bez inkasovaného gólu. Ale na záverečnom turnaji čakajú našich reprezentantov v skupine súperi z iného súdka – Belgicko, Ukrajina a Rumunsko.

Tréner Calzona napriek vysokému víťazstvu nebol s výkonom spokojný. „Som čiastočne spokojný, ale toto na Euro stačiť nebude. Musíme robiť viac v obrane aj útoku. Ešte to nebolo také ako chcem ja. Musíme sa dostať na šampionáte až na úroveň perfekcionizmu,“ priznal na pozápasovej tlačovej konferencii tréner.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk