Hudáček perlil v priamom prenose: Bol som na záchode...

Slovenský hokejový reprezentant Libor Hudáček (33) predvádza na MS v Česku skvelé výkony.
  • Zdroj: TASR/AP

Slovenský hokejový reprezentant Libor Hudáček (33) predvádza na MS v Česku skvelé výkony.

Hudáček v rozhovore pre JOJ Šport dostal otázku, že sa zdržal pred tretinou v šatni. „Bol som na záchode a nestihol som sa obliekať. Hodil som to na seba a išiel do ďalšej tretiny,“ s úsmevom skonštatoval Libor.

Pavol Regenda skóroval tri sekundy pred koncom prvej tretiny.
Slováci žiadne prekvapenie nedopustili: Dvojgólovým hrdinom Hudáček! Zobraziť článok

Hlasy Slovákov po zápase s Francúzskom:

Mário Grman, obranca SR, v zápase 1+1: "Máme radosť z troch bodov, nešlo to ľahko. Paliho gól nás nakopol. Teší ma víťazstvo a verím, že aj môj zdravotný stav bude lepší. Nevedel som, že som dal gól. Je to pre mňa špeciálny moment. Musíme ísť od zápasu k zápasu a hrať náš systém."

Miloš Kelemen, útočník SR: "Francúzi na nás na začiatku vybehli, ale dali sme góly. Prekvapili nás napádaním, ale dali sme si s tým rady. Ak je na kvalita na našej strane, tak sa musíme viac tlačiť do bránky a nemôžeme hrať na góly do prázdnej bránky. Máme tri body a to je dôležité."

Peter Čerešňák, obranca SR: "Myslím si, že sme odohrali dobrý zápas. Víťazstvo je veľmi dôležité, to sme potrebovali. A aj dobrý výkon. My sme vedeli, že Francúzi sú korčuliarsky založený tím, podarilo sa nám ustáť ich tlak a potom sme dali góly."

Marek Hrivík, útočník SR: "Ťažký zápas, oni dobre korčuľovali, hrali tvrdo. Sme radi za góly, ktoré nás dostali do vedenia a samozrejme v konečnom dôsledku za tri body."

Spor bývalých hokejistov trvá roky.
Golonka o spore so Šťastným: Vyhral som súd, doteraz sa neospravedlnil Zobraziť článok

Brandon Hagel (vpravo) oslavuje víťazný gól s Johnom Tavaresom.
Kanada zlomila odpor Fínov v 3. tretine: Hrdinom Hagel! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk