Rodina Mareka Hamšíka má novú záľubu: Kohúta vymenil za sliepky

Počas kariéry nosil na hlave kohúta, po jej konci môže chovať živého. Bývalý slovenský futbalista Marek Hamšík (36) sa stíha teraz venovať ...
  • Zdroj: TASR

Počas kariéry nosil na hlave kohúta, po jej konci môže chovať živého. Bývalý slovenský futbalista Marek Hamšík (36) sa stíha teraz venovať činnostiam, na ktoré počas kariéry ani nepomyslel. Najnovšie si s manželkou Martinou (35) zadovážili nevídane luxusný kurník aj so sliepkami.

Praženica chutí

Kuriatka už presunuli do kurína. „Dokúpili sme k nim ešte veľké sliepky, ktoré nám pred týždňom už začali znášať prvé vajíčka. Hneď sme si spravili praženicu a všetkým nám veľmi chutila,“ pochvaľuje si.

Bývalí reprezentační kolegovia Marek Hamšík a Vladimír Weiss ml.
Hamšík dodnes ľutuje nevydarený prestup do Slovana: Na TOMTO to krachlo! Zobraziť článok

Sliepky sa podľa jej slov rozhodli chovať najmä kvôli tomu, aby mali z toho úžitok. „Aby sme mali vlastné domáce vajíčka, pretože sme ich jedáci a v našej domácnosti ich spotrebujeme celkom dosť. Hoci nás od toho odhovárali, že bude z toho špina a smrad, nie je to tak. Pokiaľ sa o to dôkladne staráte, tak je to úplne v poriadku,“ vysvetľuje s tým, že je to aj skvelá psychohygiena.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk