Tréner Weiss musel na hráčov nakričať: Čakal som viac! Ako je na tom Kucka?

Futbalisti trnavského Spartaka mali derby s majstrovským Slovanom výborne rozohrané. Po jubilejnom desiatom góle Michala Ďuriša v tomto ...
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Futbalisti trnavského Spartaka mali derby s majstrovským Slovanom výborne rozohrané. Po jubilejnom desiatom góle Michala Ďuriša v tomto ročníku Niké ligy viedli, druhý polčas však absolútne herne nezvládli a úhlavnému rivalovi podľahli 1:2.

Slovan pricestoval do Trnavy v silnom zložení napriek tomu, že po zisku titulu a vypadnutí vo štvrťfinále Slovnaft Cupu sezónu prakticky už len dohráva. V prvom polčase podal nemastný-neslaný výkon, v druhej 45-minútovke bol jasne lepší. "Pre diváka dobrý zápas s dostatočným množstvom šancí. Trnava ako vždy výborne bránila, my sme si za prvý polčas nezaslúžili nič. Potom sme začali viac behať a boli tam aj šance. Nevyhráva sa tu ľahko a zvrátiť zápas v Trnave nie je nikdy ľahké, preto si víťazstvo vážim," uviedol tréner Slovana Vladimír Weiss.

V polčasovej prestávke musel po dlhom čase zvýšiť hlas a jeho slová padli na úrodnú pôdu. "Od celého mužstva som čakal viac. Druhý polčas už bol diametrálne odlišný ako prvý. Hrali proti sebe dve najlepšie mužstvá. Keď si plníme povinnosti a beháme, sme najlepší v lige," poznamenal Weiss, ktorého trápilo zranenie ramena Juraja Kucku.

Reprezentačný stredopoliar musel striedať po jednom zo súbojov tesne pred víťazným gólom a putoval na vyšetrenie do nemocnice, pričom mu hrozí dlhšia absencia na trávnikoch.

Denis Vavro oblieka dres FC Kodaň.
Pálil ako z dela: Vavro vsietil nádherný gól spoza šestnástky! Zobraziť článok

Na snímke vpravo kapitán Spartaka Martin Mikovič a hráč Slovana Guram Kašia počas zápasu.
Trnava neudržala vedenie: Slovan predviedol v derby skvelú otočku Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk