Trnava neudržala vedenie: Slovan predviedol v derby skvelú otočku

Futbalisti majstrovského Slovana Bratislava zvíťazili v nedeľnom šlágri 6. kola nadstavbovej časti Niké ligy na ihrisku Spartaka Trnava 2:1.
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Futbalisti majstrovského Slovana Bratislava zvíťazili v nedeľnom šlágri 6. kola nadstavbovej časti Niké ligy na ihrisku Spartaka Trnava 2:1.

FOTOGALÉRIA: Trnava - Slovan

Domáci sa napriek prehre udržali na druhom mieste tabuľky, pred treťou Žilinou majú trojbodový a pred štvrtou Dunajskou Stredou päťbodový náskok.

Slovan pricestoval do Trnavy v pozícii sériového majstra, zisk šiesteho titulu spečatil minulý víkend na Tehelnom poli bezgólovou remízou proti Dunajskej Strede. Spartaku chcel odplatiť marcovú domácu prehru 0:2, no nezačal dobre a v 14. minúte inkasoval ako prvý. Po strate lopty hostí na vlastnej polovici nacentroval Mikovič na Ďuriša a ten hlavou prekonal Borjana - 1:0. V závere prvého polčasu Bukata z priameho kopu pohladil brvno.

Hostia odpovedali krátko po zmene strán, keď sa pred Takáčom na dvakrát presadil Barseghjan - 1:1. Už o malú chvíľu mohol poslať "belasých" do vedenia Pauschek, ale trnavského brankára neprekonal. Napokon predsa len putovali všetky body do Bratislavy. V 83. minúte sa po nedôraze v trnavskej obrane presadil striedajúci Vojtko a rozhodol - 1:2.

6. kolo nadstavbovej časti NL - skupina o titul:

FC Spartak Trnava - ŠK Slovan Bratislava 1:2 (1:0)

Góly: 14. Ďuriš - 47. Barseghjan, 83. Vojtko. Rozhodovali: Očenáš - Hancko, Zemko, ŽK: Zeljkovič, Ďuriš - Zmrhal, Bajrič, Weiss, 8037 divákov.

Trnava: Takáč - Šulek (85. Poznar), Koštrna, Kóša, Bolaji - Azango, Bukata (77. Štefánik), Zeljkovič, Mikovič (77. Ujlaky) - Ďuriš, Ofori (77. Bainovič)

Slovan: Borjan - Pauschek, Kašia, Bajrič, Zmrhal (74. Vojtko) - Kucka (82. Wimmer), Tolič (65. Savvidis), Lichý (65. Blackman) - Barseghjan, Strelec, Marcelli (74. Weiss)

Denis Vavro oblieka dres FC Kodaň.
Pálil ako z dela: Vavro vsietil nádherný gól spoza šestnástky! Zobraziť článok

David a jeho manželka vždy popierali tvrdenia o afére z roku 2003.
Rozpadne sa Beckhamovi manželstvo s Victoriou? Nové detaily o nevere Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});