Nadal sa vrátil vo veľkom štýle! Fanúšika poslal do teplých krajín

Na tento okamih čakali fanúšikovia od minuloročného roku. Španielsky tenista Rafael Nadal (37) sa vrátil do súťažného zápasu.
  • Zdroj: Northfoto

Na tento okamih čakali fanúšikovia od minuloročného roku. Španielsky tenista Rafael Nadal (37) sa vrátil do súťažného zápasu.

„Nikdy nebol priaznivcom akejkoľvek neúcty voči svojim súperom,“ ocenil gesto Nadala na sociálnej sieti X účet The Tennis Letter.

Návrat ako darček

Španielsky tenista vyhlásil, že návrat do súťažného kolotoča vníma ako darček. Dvadsaťdvanásobný grandslamový šampión si chce turnaj ATP 500 v Barcelone užiť.

Srbský tenista Novak Djokovič.
Nadalov strýko nahneval Srbsko: TOTO želám Djokovičovi! Zobraziť článok

"Viac ako lamentovať nad tým, kde som nemohol byť, som šťastný, že som tu. Z osobného hľadiska je pre mňa darček hrať v Barcelone. Beriem to ako môj posledný rok a chcem si užiť každý moment," uviedol Nadal na pondelňajšej tlačovej konferencii. Napriek tomu, že rok 2024 považuje za svoj posledný na profesionálnom okruhu, nestanovil si žiadny termín odchodu do športového dôchodku:

"Budem pokračovať, kým nebudem mať pocit, že to nemá cenu. Nestanovujem si žiadny termín, nakoniec to bude život, ktorý vám určí cestu."

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});