Lipták pred duelom so Slovinkami: Súperky bez dvoch opôr, favoritkami domáce

Tímový kapitán Matej Lipták verí, že slovenské tenistky potvrdia v kvalifikačnom dueli Pohára Billie-Jean Kingovej proti Slovinsku výbornú ...
  • Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

Tímový kapitán Matej Lipták verí, že slovenské tenistky potvrdia v kvalifikačnom dueli Pohára Billie-Jean Kingovej proti Slovinsku výbornú formu.

Na harde v bratislavskom NTC budú 12.-13. apríla v pozícii favoritiek, hosťujúcim hráčkam totiž budú chýbať Tamara Zidanšeková i Kaja Juvanová.

FOTOGALÉRIA: Matej Lipták

"Pre slovinský tím je to určite oslabenie, Zidanšeková bola  líderka tímu. Zápasy v tímových súťažiach sú však iné ako na turnajoch. Papierová kvalita je teraz možno na našej strane, ale rozhodujúce budú výkony na kurte. Baby vedia o čo hrajú a verím, že potvrdia výbornú formu. Dostať sa na novembrový finálový turnaj v Seville je pre nich veľká výzva," zdôraznil Lipták.

Martin Buday si pripísal ďalší triumf v UFC.
Obrovská senzácia: Slovák nastúpi proti jednej z najväčších legiend UFC! Zobraziť článok

Anna Karolína Schmiedlová a Viktória Hrunčáková začali s prípravou už minulý štvrtok. "Chceli sme mať dlhšiu prípravu. Kaja s Viki tento týždeň už iba dolaďujú. Renáta Jamrichová s Terezou Mihalíkovou sa do prípravy zapojili v nedeľu, Rebecca Šramková s nami trénuje od pondelka. Pozitívne je, že všetky dievčatá sú zdravé a pripravené nastúpiť. Náš tím má skvelú chémiu. Mám už nejakú predstavu o tom, kto by mohol nastúpiť v úvodných piatkových dvojhrách. Dúfam, že sa rozhodnem správne," dodal šéf slovenskej lavičky.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});