Ramsay zapisuje a škrtá posily zo zámoria: Kto by mohol prísť a kto určite na MS nepríde?

K slovenskej hokejovej reprezentácii by sa mohlo ešte pred MS v Česku pripojiť teoreticky až desať hráčov, ktorí v prebiehajúcej sezóne ...
  • Zdroj: TASR/Martin Baumann

K slovenskej hokejovej reprezentácii by sa mohlo ešte pred MS v Česku pripojiť teoreticky až desať hráčov, ktorí v prebiehajúcej sezóne naskočili do zápasov v NHL.

FOTOGALÉRIA: Craig Ramsay

Rolu v ich prípadnej účasti však zohráva okrem predpokladaného záujmu šéftrénera a generálneho manažéra nielen ukončenie klubovej sezóny, ale aj rozhodnutia, resp. (ne)odporúčania samotných klubov, či vyhliadky k budúcej zmluve. Pozitívnym aspektom v ich rozhodovaní môže byť dejisko šampionátu, do ktorého sa, podľa útočníka Juraja Slafkovského, "môže prísť pozrieť celá rodina."

Slafkovský sa vyjadril, že ak bude zdravý, na šampionáte nebude chýbať. Jeho Montreal Canadiens sú bez šance na účasť v play off, zmluvu má aj na nasledujúcu sezónu a v prípade mladej hviezdy je málo pravdepodobné preradenie na farmu. Za sebou má individuálne vydarenú základnú časť NHL, v ktorej sa mu vyhli aj zranenia.

Tréner Ramsay nemal žiadneho hráča z KHL na neoficiálnom zraze pred MS, ktorý začal v stredu v Bratislave.
Pôjdu hráči z KHL na MS: Takto to vidia osobnosti! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});