Fehérváryho Washington mimo play off pozícií: Lekcia od Matthewsa zabolela

Hokejisti Washingtonu prehrali v noci na štvrtok doma s Torontom v NHL 3:7.  Slovenský obranca Martin Fehérváry sa v drese Capitals do ...
  • Zdroj: TASR/AP

Hokejisti Washingtonu prehrali v noci na štvrtok doma s Torontom v NHL 3:7. Slovenský obranca Martin Fehérváry sa v drese Capitals do kanadského bodovania nezapísal.

FOTOGALÉRIA: Martin Fehérváry

Washington nenadviazal na predchádzajúce tri víťazstvá a nevrátil sa na pozíciu znamenajúcu účasť vo vyraďovacej časti. Na 9. priečke Východnej konferencie má odstup jedného bodu od Detroitu. Alexander Ovečkin dal na strane domácich dva góly a v kariére má na konte už 1539 kanadských bodov. V historickej tabuľke súťaže sa posunul na 13. miesto, rovnaký počet má na konte aj Joe Thornton. Triumf Toronta režíroval Auston Matthews dvoma gólmi a tromi asistenciami. Maple Leafs sú na východe na 5. mieste.

Športovci otvorene: Koho budeme voliť za prezidenta a čo od neho očakávame? Zobraziť článok

NHL:
Washington - Toronto 3:7

Góly:30. Ovečkin (Carlson, Wilson), 34. McMichael (Sandin, Mirošničenko), 47. Ovečkin (D. Strome) – 1. Matthews (Domi), 21. W. Nylander (Tavares, Knies), 33. Matthews (Domi, Liljegren), 40. McCabe (Domi, Matthews), 48. McMann (W. Nylander, Tavares), 49. Bertuzzi (Matthews, Domi), 57. Tavares (W. Nylander, Matthews)

Dallas - Arizona 5:2

Góly: 28. Stankoven (Lundkvist, J. Robertson), 32. Benn (Lundkvist, R. Suter), 33. Seguin (Duchene, Marchment), 45. J. Robertson (Harley, Hintz), 46. Cr. Smith (Faksa, C. Tanev) – 20. Keller (Bjugstad, Schmaltz), 49. Leonard (McBain, Guenther)

Los Angeles - Minnesota 6:0

Góly: 6. Danault (Moore, Fiala), 16. Fiala (Kopitar, Kempe), 17. Arvidsson, 21. M. Roy (Byfield, Kempe), 28. Spence (Moore, Danault), 38. Kopitar (Doughty, Arvidsson)

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});