Športovci otvorene: Koho budeme voliť za prezidenta a čo od neho očakávame?

Pellegrini? Korčok? Alebo niekto iný? Slovenskí športovci odpovedali, či a koho budú v sobotu voliť. Okrem toho prezradili, čo očakávajú ...

Pellegrini? Korčok? Alebo niekto iný? Slovenskí športovci odpovedali, či a koho budú v sobotu voliť. Okrem toho prezradili, čo očakávajú od budúceho prezidenta Slovenskej republiky.

Fotogaléria
Už v sobotu sa uskutoční prvé kolo prezidentských volieb. O hlasy voličov sa uchádza celkovo 10 kandidátov, pričom najväčšími favoritmi na postup do druhého kola sú predseda parlamentu Peter Pellegrini a bývalý minister zahraničných vecí Ivan Korčok. Šport24.sk zisťoval medzi našimi športovými osobnosťami, či sa chystajú voliť a kto je ich favorit. 
 

Ak by sa o víťazovi nerozhodlo v prvom kole, čo je pri súčasných preferenciách prakticky nereálna možnosť, o dva týždne bude nasledovať druhé kolo, v ktorom si občania zvolia z dvojice kandidátov, ktorí získali najväčší počet hlasov v prvom kole. K volebným urnám sa chystajú aj mnohé známe tváre a medzi nimi aj viacerí elitní slovenskí športovci. Šport24.sk sa pýtal na ich názor, pričom niektorí svoje preferencie zverejnili medzi fanúšikmi na sociálnych sieťach. Celú anketu si môžete pozrieť TU.

Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});