Starosta spomína na mŕtveho Koľcova: Smiech, pivko a dobrá nálada!

Je zaskočený a smutný zo smrti bývalého spoluhráča! Reč je o slovenskom hokejistovi Tomášovi Starostovi (42), ktorý si pre denník Nový ...
  • Zdroj: TASR - Radovan Stoklasa

Je zaskočený a smutný zo smrti bývalého spoluhráča! Reč je o slovenskom hokejistovi Tomášovi Starostovi (42), ktorý si pre denník Nový Čas zaspomínal na bieloruského útočníka Konstantina Koľcova (+42), ktorý v utorok spáchal samovraždu.

FOTOGALÉRIA: starosta a koľcov

Príčinou úmrtia bývalého úspešného bieloruského hokejistu Konstantina Koľcova bola samovražda. Informovala o tom polícia v okrese Miami-Dade. „Políciu v Miami v utorok zavolali do rezortu St. Regis Bal Harbour o 12.39 miestneho času na základe informácie, že muž skočil z balkóna budovy. Začali sme vyšetrovanie a neobjavili žiadne podozrivé okolnosti,“ vyhlásil hovorca polície Miami Argemis Colome.

O úmrtí asistenta trénera tímu Salavat Ufa informovala už skôr Bieloruská hokejová federácia i klub KHL. Koľcov bol partner skvelej tenistky Ariny Sobolenkovej.

Bol vysmiaty

„Človek tomu nedokáže uveriť, čo sa stalo. Hlava mi to vôbec neberie, pretože Koľcova som poznal, ako skvelého chlapíka a výborného hokejistu. On bol stále vysmiaty, robil náladu v kabíne a nikdy nemal zlú náladu. Bol skvelý do partie,“ spomína na bieloruského hokejistu slovenský obranca Tomáš Starosta, ktorý s ním pôsobil v ruskom klube Salavat Ufa pred 14-mi rokmi.

Aryna a Konstantin prežívali radostné spoločné chvíle.
Sabalenková pár hodín po tragédii trénovala: Šokujúci zvrat v prípade smrti Kolcova († 42)! Zobraziť článok

Vyhrali KHL

„Je to veľká tragédia, keď odíde takýto mladý človek. Mal ešte polovicu života pred sebou,“ pokračuje Tomáš, ktorý s Konstantinom získal v sezóne 2010/2011 Gagarinov pohár za triumf v KHL.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});