Regenda sa nestačil diviť: Winnipeg roztrhal jeho Anaheim v zuboch

Dvaja brankári si v nočných zápasoch NHL pripísali na konto shutout. Cam Talbot z Los Angeles mal  28 úspešných zákrokov a tretím čistým ...

Dvaja brankári si v nočných zápasoch NHL pripísali na konto shutout. Cam Talbot z Los Angeles mal 28 úspešných zákrokov a tretím čistým kontom v sezóne a 31. v kariére pomohol k triumfu svojho tímu na ľade Chicaga 5:0.

Fotogaléria

Laurent Brossoit z Winnipegu pomohol 21 zákrokmi k triumfu Jets nad Anaheimom 6:0 a neinkasoval už v druhom zápase po sebe. V zostave hostí odohral celý zápas slovenský útočník Pavol Regenda.

Svoje prvé dva góly v drese Winnipegu strelil Tyler Toffoli, 31-ročný kanadský útočník skóroval vo svojom treťom zápase od výmeny z New Jersey Devils 8. marca.

Dvakrát sa presadil aj Slovinec Anže Kopitar v drese Kings. Na konte má v tejto sezóne 20 gólov a tento míľnik dosiahol už v 13. sezónach v drese LA. V historickej klubovej tabuľke sa tak dostal na prvé miesto pred Marcela Dionneho, Luca Robitaillea a Davea Taylora. Regenda odohral 12 minút, pripísal si dva bodyčeky a jeden menší trest.

NHL
Winnipeg - Anaheim 6:0

Góly: 17. Connor (DeMelo, Morrissey), 28. Schmidt (Ehlers, Pionk), 45. DeMelo (Ehlers, Dillon), 49. Toffoli (Monahan), 52. Toffoli (Scheifele, Morrissey), 60. Appleton (Lowry, Morrissey)

Chicago - Los Angeles 0:5

Góly: 4. Dubois (Danault, Spence), 6. Laferriere (M. Roy, Dubois), 9. Kopitar (Byfield, Kempe), 15. Kopitar (Byfield, Kempe), 23. Spence (Laferriere, Englund)

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});