Šokujúca výpoveď Vlhovej: Za moje zranenie nemohol pád, ale TOTO!

Hoci je nútená druhú polovicu sezóny pre zranenie vynechať, neznamená to, že sa stratila z obrazovky. Petra Vlhová (28) sa bude prihovárať ...
  • Zdroj: Instagram/petravlhova13

Hoci je nútená druhú polovicu sezóny pre zranenie vynechať, neznamená to, že sa stratila z obrazovky. Petra Vlhová (28) sa bude prihovárať fanúšikom už aj pomocou nového seriálu s názvom Petra: Comeback, ktorý bude mapovať jej cestu späť na svahy. Prvý diel sa venuje operácii.

"V modrej bránke som spravila školácku chybu a spadla som na vnútornej lyži. Problém bol aj ten, že som sa snažila hneď postaviť. Vtedy mi chytilo lyžu, čo spôsobilo dve prasknutia," priblížila Vlhová chybu, ktorá jej spôsobila nepríjemné zranenie.

Bolo mi veľmi ľúto, že sa mi to stalo v Jasnej. Ako prvé som si povedala: "Prečo práve tu?," vyjadrila sa k prvým momentom po páde na domácej pôde.

„Ohybnosť nohy na 60 percent je veľmi dobrá v prvý deň po operácii. Cieľom je dosiahnuť 90 percent do troch týždňov,“ oznámili Petre v nemocnici.

Prvá časť videoseriálu však bola ukončená dávkou motivácie, ktorá Petre rozhodne nechýba. "Robím pokroky. Verím, že to bude lepšie a lepšie. Vravím o sebe, že som bojovník a budem bojovať do konca. Verím, že sa vrátim na svahy a opäť budem vyhrávať," zakončila Petra.

Zuzulovej nový priateľ je opäť Francúz.
Lyžiarka Zuzulová exkluzívne prehovorila: Má strach z tehotenstva?! Zobraziť článok

Na snímke Marián Gáborík a Adam Ružička.
Gáborik prehovoril o afére reprezentanta: Jasná výzva pre Rúžičku! Zobraziť článok

Domáca atmosféra mu vyčarila úsmev.
Sagan sa vracia do súťažného diania: Preteky kúsok od domova! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});