Tehotná lyžiarka Zuzulová: Už viem, čo nosím v brušku!

Je šťastná, pretože z nej už čoskoro bude dvojnásobná mamička! Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová (39) odhalila cez víkend tajomstvo. ...
  • Zdroj: instagram/veronika_zuzulova

Je šťastná, pretože z nej už čoskoro bude dvojnásobná mamička! Bývalá skvelá lyžiarka Veronika Zuzulová (39) odhalila cez víkend tajomstvo. So svojim francúzskym priateľom Gaspom Valetteom čaká bábätko. A už vie aj pohlavie!

Už niekoľko mesiacov je však šťastná po boku ďalšieho muža z krajiny galského kohúta. Je ním učiteľ lyžovania Gasp Valette.

„Každý nový vzťah je dobrý a verím, že nám to vydrží. Som šťastná, že po ťažkých mesiacoch, ktoré som mal, tak sa môj život opäť dostal do normálu,“ vyjadrila sa Zuzulová.

Veronika mala aj pri prvom tehotenstve s Julom v závere zdravotné problémy, o druhé bábätko, žiaľ, prišla.
Veronika Zuzulová po rokoch otvorila trinástu komnatu: Prišla o dieťatko! Zobraziť článok

Tá sa cez víkend pochválila na sociálnej sieti skvelou novinkou. „Čoskoro budem mamičkou dvoch detí,“ napísala bývalá lyžiarka a pridala fotku s rastúcim bruškom.

Synček Veroniky Velez-Zuzulovej.
Veronika Velez-Zuzulová zverejnila rozkošné video syna: Bude z neho lyžiar? Zobraziť článok

Denníku Nový Čas exkluzívne prezradila aj pohlavie bábätka. „Bude to chlapček,“ reagovala Veronika, ktorá ešte nevie presný dátum pôrodu. „V dresu idem na ultrazvuk, kde sa všetko dozviem,“ dodala bývalá lyžiarka.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});