Lukáč dostal od Kováčika dres: Aha, aký ešte pridal bonus!

Toto absolútne nečakal! Dodatočným gratulantom našej hokejovej legendy Vincenta Lukáča, ktorý na Valentína oslávil krásnych 70. rokov, ...
  • Zdroj: Jozef Fabo

Toto absolútne nečakal! Dodatočným gratulantom našej hokejovej legendy Vincenta Lukáča, ktorý na Valentína oslávil krásnych 70. rokov, bol vo štvrtok aj šéf futbalového zväzu Ján Kováčik (61).

FOTOGALÉRIA: Vincent Lukáč

Prezident nášho futbalového zväzu Ján Kováčik sa stretol s dvojnásobným majstrom sveta v hokeji Vincentom Lukáčom vo štvrtok v Košiciach, kde si dali spoločný obed.

„Mal som od pána Kováčika v stredu telefonát, že sa chce so mnou stretnúť a zagratulovať mi k nedávnej 70-ke. Musím priznať, že ma to milo prekvapilo, že si na mňa spomenuli aj vo futbalovom hnutí,“ povedal na úvod pre náš portál Lukáč.

Vinco je do svojej partnerky zaľúbený po uši.
Vincent Lukáč oslavuje na Valentína jubilejných 70 rokov: Kríže trošku bolia, ale sex mi chutí! Zobraziť článok

„Boli sme spolu asi hodinku a bol to príjemný obed. Obaja sme rovnaká krvná skupina a sadli sme si. Prezradil mi, že bol môj fanúšikom, čo ma zahrialo pri srdiečku. Ja som mu tiež povedal, že mám futbal rád a prajem futbalistom veľa úspechov. A to najmä na júnovom európskom šampionáte v Nemecku,“ pokračoval Vinco.

Na snímke Vincent Lukáč a manželka Eva.
Vinco Lukáč otvoril 13. komnatu: Otvorená spoveď o smrti manželky! Zobraziť článok

Ten od Kováčika dostal, ako darček nielen futbalový dres, ale aj bonus navyše. „Pozval ma na prípravný zápas do Bratislavy, ktorý sa koncom marca koná v Bratislave. Veľmi rád prídem, pretože som na novom Národnom štadióne na Tehelnom poli ešte nebol. Takže rád ho uvidím,“ doplnil Lukáč.


 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});