Expertka posiela jasný odkaz: Shiffrinová má obrovský problém!

Líderka celkového poradia Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová dnes v slalome neštartovala, no vďaka triumfu v sobotňajšom obráku má v boji ...
  • Zdroj: SITA/AP

Líderka celkového poradia Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová dnes v slalome neštartovala, no vďaka triumfu v sobotňajšom "obráku" má v boji o veľký glóbus päťbodový náskok pred jeho obhajkyňou Mikaelou Shiffrinovou.

„Ešte je pravdepodobne skoro sa o tom rozprávať. Táto sezóna Svetového pohára nám ukázala, že je potrebná rýchlosť a zdravie. To bude vždy moja najväčšia priorita," prezradila Lara k vedeniu v celkovom poradí.

Gutová-Behramiová predvádza famózne výkony. „Som veľmi šťastná z víťazstva. Boli to ťažké preteky, vôbec mi nevyšlo prvé kolo. Nedokázala som nabrať rýchlosť. Druhá jazda bola dobrá, jednoducho som útočila. V závere som urobila chybu, takže som rada, že to stačilo. Všetko, čo mi chýbalo v prvej jazde, bolo v tej druhej. Trať bola dobrá, užila som si to," komentovala svoj sobotňajší triumf v obrovskom slalome.

Švajčiarka predstihla najväčšiu favoritku vo Svetovom pohári Shiffrinovú o päť bodov. Američanka je v zložitej situácii a zranenie jej zásadne skomplikovalo obhajobu glóbusu. „Shiffrinová sa musí rýchlo vrátiť, aby si obhájila prvenstvo z minulej sezóny. Lara má úžasnú formu,“ povedala expertka JOJ Šport Jana Wolnerová na margo americkej lyžiarky.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Šéf hokejového zväzu Miroslav Šatan.
Šatan opäť ozvučil výbušnú tému: Tu sú dôvody, prečo pôjdu hráči z KHL na MS! Zobraziť článok

Mikaela Shiffrinová a Petra Vlhová sa objímajú po druhom slalome vo fínskom Levi.
Shiffrinová otvorene aj o Petre Vlhovej: TOTO je dôvod našich zranení Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk