Šatan opäť ozvučil výbušnú tému: Tu sú dôvody, prečo pôjdu hráči z KHL na MS!

Spokojnosť s dvojzápasom i reakcia na vážnu tému! Prezident hokejového zväzu Miroslav Šatan (49) predstúpil po dvoch dueloch s Nemeckom ...
  • Zdroj: anc

Spokojnosť s dvojzápasom i reakcia na vážnu tému! Prezident hokejového zväzu Miroslav Šatan (49) predstúpil po dvoch dueloch s Nemeckom (5:2 a 4:3 pp) pred médiá a odpovedal na ich otázky.

Bývalého skvelého útočníka potešili výkony našich mladíkov i celkový herný prejav. Vyjadril sa aj k pálčivej otázke týkajúcej sa účasti našich hokejistov pôsobiacich v ruskej KHL na májovom šampionáte v Česku.

FOTOGALÉRIA: Slováci v KHL

Hokejová reprezentácia má za sebou vydarený dvojzápas vo Zvolene, kde výber kouča Craiga Ramsayho, ktorý tvorili hráči s vekom do 25 rokov, zvládol obe stretnutia proti rovesníkom z Nemecka. Na stredajšiu výhru 5:2 nadviazali štvrtkovým víťazstvom 4:3 po predĺžení.

Spokojnosť

Prezidenta Slovenského zväzu ľadového hokeja (SZĽH) Miroslava Šatana potešil prístup piatich debutantov (brankár Vladimír Glosár, obranca Boris Brincko, útočníci Róbert Džugan, Oleksij Myklucha, Jakub Kolenič), ako aj celkový prejav tímu v oboch dueloch.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});