Expertka posiela jasný odkaz: Shiffrinová má obrovský problém!

Líderka celkového poradia Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová dnes v slalome neštartovala, no vďaka triumfu v sobotňajšom obráku má v boji ...
  • Zdroj: SITA/AP

Líderka celkového poradia Švajčiarka Lara Gutová-Behramiová dnes v slalome neštartovala, no vďaka triumfu v sobotňajšom "obráku" má v boji o veľký glóbus päťbodový náskok pred jeho obhajkyňou Mikaelou Shiffrinovou.

FOTOGALÉRIA: Mikaela Shiffrinová

Američanka v Andorre nesúťažila po páde v zjazde v Cortine d'Ampezzo pred vyše dvoma týždňami. Zranenie jej komplikuje cestu za obhajobou veľkého glóbusu.

Štartová listina slalomu bola ochudobnená o obe najlepšie slalomárky. Okrem Shiffrinovej aj o Petru Vlhovú, pre ktorú sa po zranení na domácom svahu v Jasnej a operácii kolena vo Švajčiarsku sezóna predčasne skončila. Po víkendových pretekoch v Soldeu figuruje Slovenka v celkovej klasifikácii na štvrtej priečke.

Gutová-Behramiová vyhrala v sobotu  43. preteky v kariére a deviate v obrovskom slalome. V tejto sezóne triumfovala šiestykrát, z toho štvrtý raz v "obráku". Pred Shiffrinovou má držiteľka veľkého glóbusu z roku 2016 v celkovom hodnotení náskok päť bodov. V disciplíne vedie o 135 bodov pred Taliankou Federicou Brignoneovou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});