Šatan prehovoril o hráčoch z KHL: TOTO je jasný signál!

Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou vydarený dvojzápas vo Zvolene. Mužstvo Craiga Ramsayho zvládlo obe previerky proti Nemecku, ...
  • Zdroj: SITA

Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou vydarený dvojzápas vo Zvolene. Mužstvo Craiga Ramsayho zvládlo obe previerky proti Nemecku, keď na stredajšiu výhru 5:2 nadviazalo štvrtkovým víťazstvom 4:3 po predĺžení.

Šatana pri hodnotení úspešného dvojzápasu zaujala intenzita v oboch dueloch, pričom aj defenzívne ladení Nemci sa prezentovali ofenzívnejšou hrou. "Obidva tímy korčuľovali, Nemci urobili nejaké úpravy, snažili sa robiť rovnaké veci v našom pásme. Bol to rýchly hokej, veľa mladých hráčov, to je moderný hokej a týmto smerom sa uberá. Sme radi, že naši chlapci skúšku na medzinárodnej úrovni zvládli. Hokejového fanúšika to muselo tešiť, pretože hokej bol aktívny s množstvom šancí. Keď negatívni ľudia tvrdia, že nemáme mladých hráčov, tak vidia, že tu je výber z našej extraligy a dokáže hrať takto."

Na záver čelil Šatan aj dôležitým otázkam smerom k budúcnosti hráčov, ktorí pôsobia v ruskej KHL. Do pôvodnej nominácie na dvojzápas vo Zvolene sa dostal aj útočník Samuel Buček z Nitry. Najproduktívnejší hráč Tipos extraligy sa mal stať prvým hráčom, ktorý nastúpi na zápas po tom, čo v predošlej sezóne pôsobil krátko v ruskom Nižnekamsku.

Napokon ho z hry vyradilo svalové zranenie, no kontroverzná téma si s blížiacim sa svetovým šampionátom pýta definitívu. "Myslím si, že táto téma dozreje a bude to apríl, kedy sa bude musieť urobiť nejaké rozhodnutie. Rozoberie sa to z viacerých hľadísk a momentálne sa k tomu nechceme vyjadrovať. Určite k tomu nejaké stanovisko príde v čase, keď ho bude treba urobiť."

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Martin Pospíšil zaujal rýchlo adaptáciou v NHL a korčuľovaním.
Pospíšil bodoval ako jediný zo Slovákov, Nečas zaznamenal hetrik Zobraziť článok

Ivana Surovcová (35) a Marián Gáborík (40)
Manželka Mariána Gáboríka chce byť na Valentína sexi: Podprsenka išla dole! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk