Šatan prehovoril o hráčoch z KHL: TOTO je jasný signál!

Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou vydarený dvojzápas vo Zvolene. Mužstvo Craiga Ramsayho zvládlo obe previerky proti Nemecku, ...
  • Zdroj: SITA

Slovenská hokejová reprezentácia má za sebou vydarený dvojzápas vo Zvolene. Mužstvo Craiga Ramsayho zvládlo obe previerky proti Nemecku, keď na stredajšiu výhru 5:2 nadviazalo štvrtkovým víťazstvom 4:3 po predĺžení.

"Myslím si, že tréneri boli s nimi spokojní a hodnotili ich pozitívne. Boli potešení tým, aký prístup nováčikovia zvolili a zastali si svoje miesto. Vážili si svoju príležitosť a všetci sa odmenili trénerom dobrým výkonom," komentoval Šatan nováčikov.

Pochvalu si vyslúžil od Šatana aj obranca Dávid Mudrák, ktorý v druhom stretnutí zaznamenal gól a pridal aj dve asistencie. Po zápase zvolenský bek súhlasil s novinármi, že vo svojej hre preukazuje značný progres v ofenzívnej fáze.

S rovnakým tvrdením súhlasil aj Šatan: "Určite som si to všimol, už včera a dnes to Dávid potvrdil aj štatistikami. Pri góle ani nevyzeral ako obranca, ale ako útočník. Pozrel sa, umiestnil strelu. Nás veľmi teší, že aj jeho sme priniesli pred rokom a pol, dvoma do reprezentácie a prvé zápasy získaval skúsenosti. Dnes vidíme jeho zlepšenie, dozrel, získal nejaké skúsenosti a začína byť lídrom v tíme. Myslím si, že výkonmi potvrdzuje, že jeho kariéra má stúpajúcu tendenciu."

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk