Bitka gigantov v ringu Usyk – Fury sa blíži: Zápas storočia oznámilo senzačné video

To, na čo sa čakalo vo svete profiboxu sa stane! 17. februára sa v Rijáde stretnú Oleksandr Usyk (37) a Tyson Fury (35). Súboj dvoch ...
  • Zdroj: Northfoto

To, na čo sa čakalo vo svete profiboxu sa stane! 17. februára sa v Rijáde stretnú Oleksandr Usyk (37) a Tyson Fury (35). Súboj dvoch hviezdnych boxerov ťažkej váhy ohlásilo senzačné video, ktoré zahanbuje všetky akčné filmy, a ktoré už videli milióny a žasli!

FOTOGALÉRIA: Fury - Usyk

To video muselo stáť brutálne prachy! No určite priláka nielen do hlavného mesta Saudskej Arábie, ale aj k telvíznym obrazovkám milióny divákov. Aj takých, ktorým možno doteraz tieto mená nič nehovorili...

Deň „D“ teda bude 17. februára, keď sa proti sebe v ringu postavia britský majster sveta v ťažkej váhe organizácie WBC Tyson Fury a Ukrajinec Oleksandr Usik, ktorý je držiteľom opaskov organizácií WBO, WBA, IBF, IBO.

Britská boxerka Elle Brooke.
Britská sexi boxerka sa poriadne odviazala: Neuveríte, ako využila šampiónsky opasok! Zobraziť článok

Senzačný videoklip dostal názov Ring of Fire, čo je rovnaký názov ako svetoznáma pieseň legendárneho Johnnyho Casha. Počas filmových scén sa dvaja hviezdni boxeri objavia ako kovboji, gladiátori, piráti, komiksoví hrdinovia a samuraji. Všetky scenérie okolo nich majú ilustrovať grandiózny charakter zápasu. Stávky zápasu sú naozaj vysoké, keďže víťazom sa stane nesporný šampión ťažkej váhy.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});