Britská sexi boxerka sa poriadne odviazala: Neuveríte, ako využila šampiónsky opasok!

Boxerka Elle Brooke (26) sa minulý týždeň stala novou šampiónkou strednej váhy organizácie Misfits a patrične to oslávila. Keďže je rodáčka ...
  • Zdroj: Instagram/@thedumbledong

Boxerka Elle Brooke (26) sa minulý týždeň stala novou šampiónkou strednej váhy organizácie Misfits a patrične to oslávila. Keďže je rodáčka z Portsmouthu známa najmä vďaka zdieľaniu pikantných fotografií, nezostala svojej povesti nič dlžná. Pre fanúšikov si pripravila špeciálne prekvapenie!

FOTOGALÉRIA: Britská sexi boxerka sa poriadne odviazala

Britská internetová osobnosť si na turnaji Misfits Boxing 12 v Leedsi po brutálnom knokaute v treťom kole poradila s AJ Bunker. Pripísala si tak štvrtú výhru v boxerskej kariére a získala titul. Výkonom navyše zavrela ústa veľkému počtu kritikov.

To ale nebolo z jej strany všetko. Nezabudla ani na to, zásluhou čoho je taká populárna. Po oslavách v ringu sa tak presunula domov a oslavovala po svojom. Len v spodnej bielizni a hore bez nafotila sériu fotografií so šampiónskym opaskom. Ten použila namiesto podprsenky. „Pre toto som sa narodila,“ napísala Brooke k príspevku na Instagrame.

Odvážne fotografie nájdete v bohatej galérii.

Andrea Célina je známa modelka.
Slávny boxer šokuje: Rozvod hodinu po narodení syna! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});