Bitka gigantov v ringu Usyk – Fury sa blíži: Zápas storočia oznámilo senzačné video

To, na čo sa čakalo vo svete profiboxu sa stane! 17. februára sa v Rijáde stretnú Oleksandr Usyk (37) a Tyson Fury (35). Súboj dvoch ...
  • Zdroj: Northfoto

To, na čo sa čakalo vo svete profiboxu sa stane! 17. februára sa v Rijáde stretnú Oleksandr Usyk (37) a Tyson Fury (35). Súboj dvoch hviezdnych boxerov ťažkej váhy ohlásilo senzačné video, ktoré zahanbuje všetky akčné filmy, a ktoré už videli milióny a žasli!

V súvislosti s bojom, ktorý sa odohrá o dobré dva týždne, Usyk zdôraznil, že nevkročí do Furyho pasce, takže nedovolí, aby sa ho jeho protivník pokúšal rozrušiť psychologickou vojnou.

Marián Mišalko sa koncom mesiaca predstaví vo svojom druhom profesionálnom boxerskom dueli.
Bratislava zažije druhý profi zápas Mariána Mišalka: Čakám poriadny boj, vraví boxer a raper Zobraziť článok

„Vôbec nemyslím na Tysona Furyho. Je mi jedno, ako sa správa alebo čo robí. Väčšina jeho súperov sa dostala do tejto pasce, ale ja nie. Sústredím sa len na seba a dostanem sa do ringu v perfektnej forme. S trénerom sme sledovali jeho zápasy a pripravujeme sa na všetko. Je mi jedno, čo si o mne Fury myslí. Môže ma podceňovať alebo preceňovať, je mi to jedno. Mám proti nemu plán. Mám oproti nemu výhody, o ktorých ani nevie,“ cituje Ukrajinca portál profiboksz.hu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});