Ján Ďurica odhaľuje v autobiografii aj šteklivé detaily zo svojho života: Divoké žúry v Moskve!

Na Rusko má len príjemné spomienky! Bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica (42) strávil výraznú časť svojej kariéry pôsobením v Moskve.
  • Zdroj: ig/jd4football

Na Rusko má len príjemné spomienky! Bývalý futbalový reprezentant Ján Ďurica (42) strávil výraznú časť svojej kariéry pôsobením v Moskve.

FOTOGALÉRIA: Ján Ďurica

Najprv vo FK Saturn, odkiaľ v roku 2009 prestúpil do Lokomotivu Moskva, s ktorým v sezóne 2014/2015 vyhral aj Ruský pohár. Okrem toho si tam však prišiel aj na svoje najväčšie kariérne zárobky. Ďurica teraz vo svojej autobiografii do detailov opisuje, ako ho peniaze a sláva ovplyvnili, ale aj to, že divoké žúry v Moskve boli svojho času jeho životným štýlom.

Ďurica iba nedávno vydal svoju autobiografiu s názvom Futbalista z teba nikdy nebude. Kvetnato v nej opisuje aj detaily svojho luxusného života, ktorý od roku 2006 do roku 2016 prežíval prevažne v Moskve. „Na Mercedese AMG G 63 so značkami DS-888 som sa po Moskve premával ako kráľ. Keď som sa chcel zabaviť, len som napísal promotérovi, aby mi podržal parkovacie miesto priamo pred vchodom. Striedal som hlavne podniky Oblaka a Soho Rooms, kde ste na parkovisku našli len Ferrari, Rolls-Royce alebo Bentley,“ prezradil.

VYZERAL AKO VRAH

Pri takýchto príležitostiach brával so sebou šoféra Vadima, ktorému bezvýhradne dôveroval. „Vyzeral ako vrah, na krku mal obrovskú jazvu po tom, ako ho raz v taxíku takmer podrezal človek, ktorý nemal peniaze,” naznačil Ďurica a v knihe ešte pritvrdil.

Vlado Weiss s manželkou.
Futbalista Vladimír Weiss: Utajený rozvod! Ako dlho už nie sú s Martinou pár? Zobraziť článok

POPÍJAL S HVIEZDAMI

Opísal príbeh, keď prichádzal do nočného klubu a pred vstupom čakalo asi päťdesiat ľudí. „Ochrankári ma už poznali, dal som im obom po päťtisíc rubľov. Vnútri ma už čakali dve hostesky, ktoré mi vzali kabát a odviedli ma k najlepšiemu stolu v podniku. Na noc stál tri-až desaťtisíc eur a mali sme k dispozícii aj svojho ochrankára. Bavil som sa s kamarátmi a zrazu som si všimol, že pri vedľajšom stole sedí Roberto Carlos. Najskôr som ho len pozdravil, no už o pár minút sme sedeli pri jednom stole a popíjali whisky,” pochválil sa Ďurica s príhodou s bývalým brazílskym reprezentantom.

Tam sa však zoznam jeho celebritných známostí nekončí. Ako opísal v knihe, popíjal napríklad aj s ďalším legendárnym futbalistom Talianom Paolom Maldinim. Narazil aj na celebrity zo sveta mimo futbalu, ako je americký herec Mickey Rourke. „Celebrity mali rady Moskvu, pretože sa v nej vedeli skryť, mali svoje súkromie,“ uzavrel Ďurica.

STRETOL SPAJSKU

V nočnom klube stretol aj britskú speváčku Geri Halliwellovú: „Zabával som sa s kamarátmi zo Slovenska a zrazu pozerám a len pár metrov odo mňa stojí jedna zo Spice Girls. Spadla mi sánka a vypadlo zo mňa: ,Veď to je Geri.‘ Samozrejme, počula ma, no len sa usmiala a odišla. Nakoniec som nabral odvahu a prišiel k jej stolu, kde som ju požiadal o fotku. Nemala pri sebe ani len ochranku a s úsmevom súhlasila. V ten večer za ňou nikto iný neprišiel.“

Georgina a Cristiano Ronaldo.
Ronaldova partnerka to rozbalila na dovolenke: Cena šperkov vám vyrazí dych! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});