Ronaldova reakcia sa stala hitom: Totálny výsmech!

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) reagoval s veľkým výsmech na výsledky ankety top 10 najlepších futbalistov sveta za rok 2023.
  • Zdroj: TASR/AP

Portugalský futbalista Cristiano Ronaldo (38) reagoval s veľkým výsmech na výsledky ankety top 10 najlepších futbalistov sveta za rok 2023.

FOTOGALÉRIA: Cristiano Ronaldo

Rodák z Madeiry posmešne reagoval na výsledky rebríčka podľa Medzinárodnej federácie futbalovej histórie a štatistiky (IFHIS).

Víťazom ankety sa stal útočník Manchestru City Erling Haaland, ktorý mal za sebou skvelú sezónu v Anglicku. Vlani sa tešil z víťazstva v Lige majstrov i domácej lige. Nórsky kanonier nastrieľal v sezóne 50 gólov. Na druhom mieste skončil Kylian Mbappé z PSG a tretí bol Lionel Messi z Interu Miláno.

Cristiano Ronaldo chýbal v elitnej desiatke a to sa stal najlepším strelcom roka 2023. Tridsaťosemročný útočník nastrieľal celkovo 54 gólov. Z toho 44 vsietil v drese saudskoarabského tímu Al Nassr a desať pridal v reprezentačných dueloch, keď sa v kvalifikácii ME 2024 presadil dvakrát aj proti Slovensku v Porte.

Portugalčan sa stal najlepším strelcom štvrtýkrát v kariére, predtým sa mu to podarilo aj v rokoch 2014, 2015 a 2019. Posmešnú reakciu Ronalda nájdete v GALÉRII!

Škriniar získal s PSG svoju prvú trofej od letného prestupu z Interu Miláno.
Milan Škriniar je v katarskej Dauhe: Prvé FOTO po operácii Zobraziť článok

Hancko ako náhrada za Škriniara? PSG chce slovenského obrancu: Čo na to Feyenoord? Zobraziť článok

Na archívnej snímke Július Hudáček a Jaromír Jágr.
Jágr po vyostrenej kauze s Hudáčkom všetkých odrovnal: Aha, ako sa snažil hasiť situáciu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});