Jágr po vyostrenej kauze s Hudáčkom všetkých odrovnal: Aha, ako sa snažil hasiť situáciu!

Emócie pomaly utíchajú! Legendárny Jaromír Jágr (51) musel ako majiteľ hokejového klubu Rytíři Kladno hasiť napätú situáciu po tom, ako ...
  • Zdroj: TASR/Martin Palkovič, SITA/AP

Emócie pomaly utíchajú! Legendárny Jaromír Jágr (51) musel ako majiteľ hokejového klubu Rytíři Kladno hasiť napätú situáciu po tom, ako sa proti nemu vzbúrili vlastní fanúšikovia. Tŕňom v oku im bol totiž to slovenský brankár Július Hudáček (35)...

FOTOGALÉRIA: Hudáček a Jágr

Hudáček napokon nebude chytať za tím českej extraligy Rytíři Kladno. S klubom sa totiž dohodol iba po pár dňoch na ukončení spolupráce. Skúsený Slovák pôvodne podpísal s Kladnom zmluvu do konca sezóny, no tento krok sa stretol s obrovskou nevôľou u časti fanúšikov Kladna, ktorým vadilo, že Hudáček v uplynulej sezóne chytal v KHL za kazašský tím Barys Astana.

Tí sa preto proti nemu doslova vzbúrili! Do úzkych sa tak dostal aj samotný Jágr, ktorý prvotne na vzniknutú situáciu reagoval poriadne bizarným spôsobom. „Ja tiež nechodím k tebe domov, aby som sa pýtal tvojej manželky. Nemáš rešpekt, pretože inak by si sa ma na to ku*va nepýtal,“ povedal značne podráždený Jágr novinárom z portálu isport.cz.

Trojica útočníkov Topoľčian. Vpravo zhora Legalin, Plokhotnik a Shakhvorostov.
Rusi spolu s Ukrajincom v jednej formácii? V slovenskom tíme to nie je žiadny problém Zobraziť článok

O deň neskôr v rozhovore pre Českú televíziu však už spieval úplne inú pesničku. Rozprával hlavne o tom, ako nie je žiadna sranda v rozohranej súťaži nájsť brankára.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});