Milan Škriniar je v katarskej Dauhe: Prvé FOTO po operácii

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar podstúpil v katarskej Dauhe operáciu zraneného ľavého členka. Zatiaľ nie je známe, ako ...

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar podstúpil v katarskej Dauhe operáciu zraneného ľavého členka. Zatiaľ nie je známe, ako dlho bude pauzovať.

Fotogaléria

"Milan Škriniar, ktorý má vykĺbené laterálne peroneálne šľachy v ľavom členku, podstúpi budúci týždeň operáciu v nemocnici ASPETAR v Dauhe. Neskôr bude poskytnutá ďalšia aktualizácia," uviedol v sobotu parížsky klub na svojej oficiálnej webovej stránke.

Kapitán slovenskej reprezentácie si zranil členok v stredajšom zápase o francúzsky Superpohár proti FC Toulouse (2:0). Škriniar získal s PSG svoju prvú trofej od letného prestupu z Interu Miláno, duel v Parku princov však nedohral a v 71. minúte prenechal miesto na ihrisku Brazílčanovi Lucasovi Beraldovi. 

Hancko ako náhrada za Škriniara? PSG chce slovenského obrancu: Čo na to Feyenoord? Zobraziť článok

"Nanešťastie, po zápase s Toulouse, lekári spravili Milanovi testy a zistili, že potrebuje operáciu. Pokiaľ ju nepodstúpi a my neuvidíme, ako to pôjde, nebudeme vedieť, ako dlho bude pauzovať. Je to škoda, ako vždy, keď sa nejaký hráč zraní. Je to zlá správa," povedal tréner PSG Luis Enrique v predvečer pohárového zápasu s Revelom zo šiestej ligy.

Vo veku 78 rokov zomrel v nedeľu bývalý futbalista a tréner Franz Beckenbauer.
Spomienky na legendu: Cisár Franz a jeho úspechy Zobraziť článok

Slovenský futbalový zväz zverejnil v pondelok večer na sociálnych sieťach fotku Milana Škriniara. "Kapitán národného tímu Milan Škriniar je už po operácii členka," informuje SFZ.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});