AKTUALIZOVANÉ Taylor Swift prekvapila zámorie: Takéto slová o Jurajovi Slafkovskom by čakal len málokto!

Jedna z najpopulárnejších speváčok súčasnosti Taylor Swift (34) je fanúšičkou Montrealu. Prednedávnom prekvapila priaznivcov NHL svojim ...

Jedna z najpopulárnejších speváčok súčasnosti Taylor Swift (34) je fanúšičkou Montrealu. Prednedávnom prekvapila priaznivcov NHL svojim vyjadrením o slovenskom útočníkovi.

Fotogaléria

Juraja Slafkovského v minulej sezóne väčšina odborníkov i fanúšikov NHL kritizovala. V aktuálnom ročníku sa však teší o čosi väčšej popularite, no stále nepatrí medzi najväčšie hviezdy najkvalitnejšej súťaže na svete.

Na snímke uprostred bývalý hokejista Vincent Lukáč.
Vinco Lukáč kritikou nešetril, Fenešovi poriadne naložil: Kto je to? Čo robil, čítal knižky?! Zobraziť článok

Populárna speváčka Taylor Swift má však iný názor. V rozhovore pre zámorské médiá sa vyjadrila na margo slovenského útočníka a prekvapila tak mnohých priaznivcov NHL.

Bývalý reprezentačný brankár Július Hudáček.
Hudáček rozpútal v Kladne búrku: Bojkot fanúšikov! Legendárny Jágr už má toho dosť Zobraziť článok

"Nedávno som sledovala niektoré zápasy NHL a začala som sa sústrediť na ľavé krídlo Montrealu Canadiens Juraja Slafkovského, na to, že je taký mladý, je pôsobivý, a to aj napriek všetkým nepriaznivým okolnostiam, ktoré mal. Slafkovskému bude patriť môj hlas v nominácii na zápas hviezd," povedala Taylor Swift  pre Entertainment Tonight.

 

Napokon sa táto informácia ukázala ako nepravdivá, pretože išlo o žart, ktorý vytvoril satirický kanál paige BRING ARBER BACK!!! Ten sa už v minulosti podobnými príspevkami prezentoval. Aj fotografia Taylor Swift bola upravená, išlo o záber z roku 2015, na ktorom drží v rukách dres Montrealu s číslom 13 a s svojím menom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});