Hudáček rozpútal v Kladne búrku: Bojkot fanúšikov! Legendárny Jágr už má toho dosť

Fanúšikovia jeho angažovanie odsudzujú! Slovenský brankár Július Hudáček rozpútal po príchode do Kladna poriadnu búrku. Priaznivci tamojšieho ...
  • Zdroj: TASR/

Fanúšikovia jeho angažovanie odsudzujú! Slovenský brankár Július Hudáček rozpútal po príchode do Kladna poriadnu búrku. Priaznivci tamojšieho hokeja sa klubu otáčajú chrbtom.

FOTOGALÉRIA: Július Hudáček

Aktuálne predposledný celok českej extraligy oznámil iba v stredu príchod skúseného brankára. Novoročný darček pre priaznivcov? Ani náhodou! Július Hudáček pôsobil po vypuknutí vojnového konfliktu na Ukrajine v KHL, pre čo nemajú tamojší fanúšikovia pochopenie. Medzi podporovateľmi klubu sa našiel iba málokto, kto by tento podpis vítal s otvorenou náručou.

Iba pri internetovej kritike to však neostalo. Fanúšikovská skupina vystupujúca pod názvom Haldaři sa rozhodla veľmi rýchlo vyhlásiť bojkot. „Od nedeľného domáceho zápasu s Hradcom nebude na štadióne visieť naša vlajka a naše miesta v kotle ostanú prázdne,“ uvádza sa vo vyhlásení.

Slovenský brankár Július Hudáček sa stal novou posilou Kladna.
Český expert sa ostro pustil do Júliusa Hudáčka: Správa sa ako mladý a sprostý! Zobraziť článok

„Nehodláme podporovať človeka, ktorý si po invázii jazdí po ľade s ruskou vlajkou a verejne deklaruje svoju túžbu zarobiť si v súťaži, ktorá je propagandistickou výkladnou skriňou vojny. Zároveň vyjadrujeme jasný nesúhlas vedeniu klubu s týmto krokom, ktorý nebol absolútne vysvetlený, komunikovaný, nič...,“ neskrýva svoju nespokojnosť časť najoddanejších fanúšikov Kladna. So svojím rozhodnutím oboznámili takisto vedenie klubu: „Niektorí členovia sa pohybujú v kotle už viac ako 25 rokov a tak je pre nás veľmi ťažké prijať tento postoj.“

Redakcia českého portálu blesk.cz sa v súvislosti s touto situáciou rozhodla osloviť ikonického majiteľa Jaromíra Jágra. Reakcia stále aktívnej legendy bola vskutku zaujímavá. „Myslíš, že mám čas čítať noviny? Myslíš, že mám čas na sociálne siete? Ja sa obetujem, je to charita! Tiež nechodím k tebe domov, aby som sa pýtal tvojej manželky. Nemáš rešpekt, pretože inak by si sa ma na to ku*va nepýtal!,“ cituje spomínaný web druhého najproduktívnejšieho hráča v histórii NHL.

Na snímke uprostred bývalý hokejista Vincent Lukáč.
Vinco Lukáč kritikou nešetril, Fenešovi poriadne naložil: Kto je to? Čo robil, čítal knižky?! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});