Posledná facka v NBA? Green zákerne udrel súpera a dostal dištanc

Opäť to prehnal. Americký basketbalista Golden State Warriors Draymond Green (33) pridal ďalšiu čiarku do zoznamu svojich bláznivých ...
  • Zdroj: SITA/AP

Opäť to prehnal. Americký basketbalista Golden State Warriors Draymond Green (33) pridal ďalšiu čiarku do zoznamu svojich bláznivých prehreškov.

FOTOGALÉRIA: Draymond Green

V zápase NBA priamo pred očami rozhodcu vrazil celou silou do tváre nič netušiaceho Jusufa Nurkiča. Vedenie NBA bolo tentoraz nekompromisné a štvornásobného šampióna najlepšej basketbalovej súťaže dištancovalo na neurčito.

Giannis Antetokounmpo si vytvoril nové kariérne maximum a prekonal klubový rekord.
Grék prepisoval tabuľky NBA: Najprv rekord, potom nervozita a strkanice Zobraziť článok

„Jusufovi som sa ospravedlnil. Snažil sa ma držať za bok a ako som sa otáčal, tak som ho omylom trafil,“ obhajoval sa Green, pre ktorého nie je dištanc v NBA ničím novým.

 

 

Tak napr. v roku 2016 nakopol Stevena Adamsa do slabín, potom medzi nohy trafil vo finále slávneho LeBrona Jamesa, o rok neskôr udrel Imana Shumperta opäť vo finále. Potom sa pustil do Jamesa Hardena, kolenom skočil do Austina Riversa a šliapol do ležiaceho Domantasa Sabonisa. Klub Golden State Warriors sa má teraz stretnúť s Greenovým agentom a riešiť budúcnosť hráča v profilige. Je možné, že po niekoľkých prehreškoch, si už v NBA nezahrá...

Véghovi senzačná výhra nad Terminátorom zmenila pred štyrmi rokmi život od základov.
Attila Végh: Mám síce brucho, ale Karlos išiel neskutočne dole! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});