Tomu neuveríte: Jordan a James dostali najväčšiu facku v rovnakom veku!

Niektoré štatistiky dokážu vyraziť dych a na prvú sa zdajú byť jednoducho nemožné! Platí to aj o tejto, ktorú zverejnila jedna z X-stránok ...
  • Zdroj: Getty Images

Niektoré štatistiky dokážu vyraziť dych a na prvú sa zdajú byť jednoducho nemožné! Platí to aj o tejto, ktorú zverejnila jedna z X-stránok venujúca sa najprestížnejšej basketbalovej súťaži sveta NBA.

FOTOGALÉRIA: Michael Jordan a LeBron James

Tá sa pustila do práce po minulotýždňovej zničujúcej prehre Los Angeles Lakers s Philadelphiou 94:134 a našla niečo úžasné.

Stránka na Twitteri/X fungujúca pod názvom Plumberleague zistila, že Michael Jordan (60) a LeBron James (38), ktorí sú považovaní za najlepších basketbalistov všetkých čias, utrpeli najväčšiu prehru svojej kariéry v rovnakom veku, teda 38 rokov a 333 dní.

16. januára 2002 šesťnásobný šampión, päťnásobný MVP (najužitočnejší hráč) Michael Jordan bol pri domácej prehre Washingtonu Wizards 67:111 s New Jersey Nets.

1. decembra 2023 štvornásobný šampión LeBron James zažil spomínanú prehru proti Philadelphii 76ers. Bolo to fiasko 138:94, najťažšia prehra v jeho doterajšej kariére. Obe legendy boli v týchto dvoch zápasoch presne v rovnakom veku. Mali 38 rokov a 333 dní.

Michael Jordan skončil najzahanbujúcejšiu prehru s desiatimi bodmi, jednou asistenciou a dvomi doskokmi, zatiaľ čo LeBron s 18 bodmi a piatimi asistenciami.

Vlhová mala v 2. kole ťažké podmienky.
Vlhová zúri: Takéto vyjadrenia nerobím, ale už to musím povedať! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});