Vlhová zúri: Takéto vyjadrenia nerobím, ale už to musím povedať!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová si po pretekoch v kanadskom Tremblante vyliala srdce!

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová si po pretekoch v kanadskom Tremblante vyliala srdce!

Fotogaléria

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová má za sebou víkend v kanadskom stredisku Tremblant, počas ktorého získala 2. miesto v prvom obrovskom slalome a na výhru siahala v druhom. Po úvodnom kole mala najrýchlejší čas. Druhé kolo však výrazným spôsobom ovplyvnilo nepriaznivé počasie a slovenská pretekárka napokon skončila piata.

V príspevku na instagrame si vyliala srdce a posťažovala sa na organizátorov, ktorí podľa nej zle vyhodnotili situáciu ohľadom podmienok. "Prvé kolo dopadlo výborne a dúfala som, že podobné výkony predvediem aj v 2. kole. Urobila som maximum, no, bohužiaľ, dnes to nestačilo na pódium, keďže verím, že podmienky dnes neboli rovnaké pre všetkých pretekárov," napísala Petra Vlhová.

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová.
Vlhová predviedla fenomenálnu jazdu: Všetky konkurentky nechala za sebou! Zobraziť článok

"Viditeľnosť počas druhého kola pre posledných pretekárov bola blízko nule a nebezpečná. Verím, že keby takéto podmienky boli pred prvým kolom, tak by sme ani nezačali. Kto sleduje moju kariéru vie, že takéto verejné vyjadrenia nikdy nerobím a že počas celej kariéry som vždy rešpektovala všetkých ostatných športovcov. Chcem pogratulovať ostatným dievčatám k dnešnému výsledku keďže predviedli skvelý výkon, ale tiež nie je na nás, aby sme rozhodovali či pretekáme, alebo nie...," dodala rozčarovaná slovenská pretekárka.

Vlhová je v celkovom poradí Svetového pohára po siedmich pretekoch druhá so ziskom 391 bodov. Líderkou je Američanka Mikaela Shiffrinová so 470 bodmi.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});