Slafkovskému fandila v hľadisku olympijská víťazka: Prvý krát s Petrou!

Podporila ho v hľadisku! Reč je o lyžiarke a olympijskej víťazke z roku 2022 Petre Vlhovej (28), ktorá si naživo pozrela zápas Montrealu. ...

Podporila ho v hľadisku! Reč je o lyžiarke a olympijskej víťazke z roku 2022 Petre Vlhovej (28), ktorá si naživo pozrela zápas Montrealu. Videla tak v akcii svojho krajana, útočníka Juraja Slafkovského (19) a po stretnutí sa v útrobách štadióna aj prvýkrát osobne stretli.

Fotogaléria

FOTOGALÉRIA: Slafkovský-Vlhová

Znie to neuveriteľne, keďže obaja zažiarili na jednej olympiáde. V Pekingu 2022 získala ona zlato v slalome a on bronz v hokeji a vlani v ankete Športovec roka obsadili prvé dve priečky.

„Obaja sme boli spolu na zimných olympijských hrách, no ona bývala v olympijskej dedine pre lyžiarov, kým ja som býval v hlavnej olympijskej dedine s ostatnými športovcami. Takže som sa s ňou stretol prvýkrát,“ povedal slovenský hokejista pre The Athletic.

Bratia Hughesovci. Zľava Luke Hughes, Quinn Hughes a Jack Hughes.
Bratia Hughesovci takmer prepisovali 40-ročný zápis: Šťastných nenapodobnili Zobraziť článok

Petra si prišla svojho krajana pozrieť do Montrealu po tom, ako cez víkend absolvovala v kanadskom stredisku Mont-Tremblant dva obrovské slalomy Svetového pohára a potom splnila to, čo avizovala ešte pred dvomi zámorskými zastávkami:

Šimon Nemec (v strede) bol svedkom šialeného zápasu.
Nemec svedkom šialeného zápasu, Slováci vyšli bodovo naprázdno Zobraziť článok

„Najskôr ma čakajú preteky v Amerike, potom v Kanade a následne sa pôjdem pozrieť do Montrealu na zápas Juraja Slafkovského.“ To, čo avizovala, aj splnila a v aréne držala palce útočníkovi Montrealu, ktorý nastúpil vo víťaznom stretnutí proti Seattlu (4:2) prvý raz v prvej formácii, a hoci nebodoval, podal dobrý výkon. Slovenke zatlieskala celá hala a ona aj Montreal Canadiens zverejnili snímky zo vzácneho stretnutia dvoch slovenských športových hviezd. Petra k nim na svojom instagrame napísala stručne: „Centre Bell.“

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});