Gašparíka hnevali nezvládnuté brejky: Je škoda takto prehrať

Veľké sklamanie nastalo v Trnave po štvrtkovom zápase v Európskej konferenčnej lige. Spartak vo svojom záverečnom domácom dueli v H-skupine ...
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Veľké sklamanie nastalo v Trnave po štvrtkovom zápase v Európskej konferenčnej lige. Spartak vo svojom záverečnom domácom dueli v H-skupine prehral s Ludogorcom Razgrad 1:2, keď inkasoval v úplnom závere.

Trnavčania mali po vyrovnaní niekoľko sľubných brejkov, po ktorých mohli strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Eufóriu na tribúnach znásobil aj úspešný zákrok Takáča pri penalte. "Boli to nervy, vrátili sme divákov do deja. Ale pokašlali sme nejaké akcie v záverečných piatich minútach, keď sme mohli rozhodnúť. Teší ma však, že na konci bolo cítiť, že sme chceli vyhrať, hráči išli na krv. Ale vzhľadom na to, že boli v tom čase na ihrisku skúsení hráči, musím zhodnotiť, že sme to nezvládli. Na jednej strane je to zbrklosť mojich hráčov, ale na druhej strane aj kvalita súperovej obrany. A tá bola o niečo vyššia ako kvalita našej útočnej štvorky," sklamane konštatoval tréner Spartaka.

V záverečnom zápase skupiny sa Trnava predstaví na pôde Fenerbahce v Istanbule, ktorý bojuje o postup do vyraďovačky. No musí sa zaobísť bez dvoch opôr.

"Budeme mať problém, lebo nám vypadol Štetina a bude to asi na dlhšie, lebo ho pichlo v svale. Navyše sa nám vykartoval Koštrna. Vracajú sa Djuričin aj s Gorositom. Verím, že si to nepokazíme, v Istanbule bude dobrý zápas," uzavrel Gašparík.

Tréner ŠK Slovan Bratislava Vladimír Weiss st. (uprostred).
Trénera Weissa ovládli emócie: TOTO povedal o synovi! Veľká pochvala pre Kucku Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk