Trénera Weissa ovládli emócie: TOTO povedal o synovi! Veľká pochvala pre Kucku

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili na Faerských ostrovoch s KÍ Klaksvík 2:1, obrat zariadil dvojgólový kapitán Juraj Kucka (36).
  • Zdroj: SITA/Milan Illík

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava zvíťazili na Faerských ostrovoch s KÍ Klaksvík 2:1, obrat zariadil dvojgólový kapitán Juraj Kucka (36).

FOTOGALÉRIA: KÍ Klaksvík - ŠK Slovan

Belasí si ziskom troch bodov zaistili postup zo skupiny a ešte majú šancu aj na osemfinále, keďže na diaľku budú bojovať s francúzskym Lille o prvú priečku v tabuľke A-skupiny.

Slovan prehrával s Klaksvíkom od 17. minúty gólom Madsa Mikkelsena, ale už o sedem minút neskôr vyrovnal kapitán hostí Juraj Kucka a ten istý hráč po zmene strán stal na konci rýchleho protiútoku, po centri Aleksandara Čavriča rozhodol.

„Som rád, že som gólmi pomohol tímu k úspechu. Bol to veľmi náročný zápas. Na umelej tráve to bolo veľmi rýchle. Bolo dobré, že sme na inkasovaný gól rýchlo zareagovali vyrovnaním. Po zmene strán sme skórovali z brejku a potom to bol už len boj," poznamenal Kucka vo videu na klubových sociálnych sieťach.

Slovan sa v decembri predstaví doma proti slovinskému družstvu Olimpija Ľubľana. Bratislavčania zatiaľ nazbierali o bod menej ako futbalisti Lille, ktorí doma hostia Klaksvík. Medzi Slovanom a Lille sa "na diaľku" rozhodne o víťazovi skupiny, ktorý postúpi priamo do osemfinále EKL.

Zavládne radosť medzi našimi futbalistami aj po zajtrajšom žrebe ME?
Ľubomír Moravčík pred žrebom skupín ME 2024: Želám si Diablov, nie francúzsky valec! Zobraziť článok

Druhé družstvo sa kvalifikuje do šestnásťfinále. "Nemáme to už vo svojich rukách, ale doma chceme odohrať čo najlepší duel. Neberieme to tak, že už máme postup vo vrecku a je to jedno. Chceme zvíťaziť aj na Olimpijou," doplnil Kucka.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk