Gašparíka hnevali nezvládnuté brejky: Je škoda takto prehrať

Veľké sklamanie nastalo v Trnave po štvrtkovom zápase v Európskej konferenčnej lige. Spartak vo svojom záverečnom domácom dueli v H-skupine ...
  • Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj

Veľké sklamanie nastalo v Trnave po štvrtkovom zápase v Európskej konferenčnej lige. Spartak vo svojom záverečnom domácom dueli v H-skupine prehral s Ludogorcom Razgrad 1:2, keď inkasoval v úplnom závere.

FOTOGALÉRIA: Spartak Trnava - Ludogorec Razgrad

Trénera Trnavčanov Michala Gašparíka hnevalo najmä to, že pred rozhodujúcim gólom mohli o triumfe rozhodnúť aj jeho zverenci, protiútoky však neriešili podľa jeho predstáv.

Hostí poslal do vedenia v 74. minúte Kwadwo Duah, o štyri minúty neskôr vyrovnal Erik Daniel. Brankár Dominik Takáč potom zlikvidoval hosťom pokutový kop, keď vyrazil strelu Oliviera Verdona, no tí napokon rozhodli z poslednej akcie duelu v piatej minúte nadstavenia zásluhou Matiasa Tissera. "Mrzí ma prehra po takomto priebehu. Prvý polčas bol vyrovnaný, nevedeli sme sa presadiť. V druhom sme striedali smerom do ofenzívy, chceli sme hrať na víťazstvo. Podarilo sa nám vyrovnať, ale napokon sme prehrali, je to veľká škoda," povedal Gašparík po zápase.

Slovenskí futbalisti sa tešia po výhre v kvalifikačnom zápase Bosna a Hercegovina - Slovensko v Zenici.
Všetko pred žrebom EURO 2024: Slovákom hrozí aj skupina smrti Zobraziť článok

Kormidelník Spartaka urobil v druhom polčase viacero zmien, Trnava sa po nich dostávala viac do šancí. "Po vyrovnaní Daniela sa hral zrazu výborný futbal. Obaja chceli vyhrať, no my sme boli dezorganizovaní, mali sme riešiť niektoré situácie inak. Je to veľká škoda, takto prehrať. Za výkony v skupine sa nemusíme hanbiť, ale chceli sme sa rozlúčiť s fanúšikmi víťazstvom," dodal Gašparík.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk